Zdravstveni turizam

Suradnja Lječilišta Bizovačke toplice i Specijalne bolnice Akromion podiže standarde liječenja

S otvorenjem ortopedske ambulante započinje suradnja Lječilišta Bizovačke toplice i Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion

Suradnja Lječilišta Bizovačke toplice i Specijalne bolnice Akromion podiže standarde liječenja

Vrhunski ortopedi Specijalne bolnice Akromion pridružit će se stručnjacima Lječilišta Bizovačke toplice i pacijentima u novootvorenoj ambulanti Akromion. Svakog drugog petka u mjesecu, pacijentima će osigurati usluge specijalističkih pregleda, davanja stručnih mišljenja i drugog mišljenja iz ortopedije i traumatologije.

- Suradnju sa Specijalnom bolnicom Akromion pripremamo već neko vrijeme i izrazito smo zadovoljni što možemo reći da smo pazili na svaki detalj, te smo zajednički spremni ponuditi zdravstvene usluge našim pacijentima na potpuno novom nivou. Kombiniranjem usluga Lječilišta kroz rehabilitaciju i fizikalnu terapiju, liječenja oboljenja i ozljeda mišićno-koštanoga sustava, ortopedskih i posttraumatskih stanja, reumatskih bolesti, rehabilitaciju sportskih ozljeda i specijalističkih usluga ortopeda bolnice Akromion za naše pacijente - zaokružili smo proces koji oni prolaze. Maksimalno im time olakšavamo oporavak kroz dostupnost vrhunskih stručnjaka naših bolnica tijekom cijelog liječenja, gdje za njih osiguravamo rehabilitaciju u najmodernijem bolničkom objektu, a stručnjake dovodimo k pacijentima - otkrila je Sandra Mihaljević, ravnateljica Lječilišta Bizovačke toplice.

 

Individualan i integriran pristup

Pacijenti kojima je potreban operativni zahvat, svoj će proces ozdravljenja, nakon operacije u Specijalnoj bolnici Akromion - nastaviti na rehabilitaciji u Lječilištu Bizovačke toplice, središtu kontinentalnog i zdravstvenog turizma istočne Hrvatske.

Sve pacijente na rehabilitaciji očekuju tri liječnika specijalista fizijatrije i vrhunski obrazovan tim terapeuta: njih dvadeset i troje. S obzirom na njihov broj i na uvjete koje pacijenti imaju u novoj zgradi lječilišta, koja je trenutno najmoderniji objekt bolničkog smještaja u Hrvatskoj, svakom je pacijentu omogućen individualan i integriran pristup.

Suradnja Lječilišta Bizovačke toplice i Specijalne bolnice Akromion podiže standarde liječenja

Između ostalog, za pacijente Lječilišta osmišljen je, prvi put u Hrvatskoj i program preoperativne rehabilitacije kojim ih se priprema na što bržu i na što kvalitetniju rehabilitaciju nakon operativnih zahvata. U novootvorenoj ambulanti Lječilišta Bizovačke toplice ortopedi dr.sc. Denis Tršek, dr. Damir Starčević i dr. Nenad Medančić bit će dostupni pacijentima s tegobama i bolestima lokomotornog sustava.

Kompletna medicinska usluga

Stručnjaci Specijalne bolnice Akromion pružaju gotovo sve medicinske usluge s područja ortopedije i traumatologije. Artroskopski zahvati na ramenu, koljenu, kuku i gležnju te na laktu i šaci, ugradnja umjetnih zglobova kuka ili koljena, medicinski su zahvati koji su standard u Specijalnoj bolnici Akromion.

Rekonstruktivni zahvati na svim zglobovima, liječenje prijeloma te posljedica prijeloma (loše srasli prijelomi) samo su neki od zahvata koje izvodi tim ortopeda na čelu s prof.dr.sc. Nikolom Čičkom i prof.dr.sc. Miroslavom Hašplom, koji gotovo svakodnevno, uz redovnu kiruršku praksu, uspješno na teren vraćaju mnoge vrhunske sportaše iz zemlje i inozemstva.

- Ovom za nas značajnom suradnjom, pacijentima ćemo osigurati kompletnu medicinsku uslugu, od pregleda, pripreme za operaciju i same operacije, do rehabilitacije uz nadzor fizioterapeuta i ortopeda. Cilj nam je objedinjavanjem timova stručnjaka Lječilišta Bizovačke toplice i Akromiona, na vrlo visokoj razini i u punom komforu, pacijentima pružiti najkvalitetniju medicinsku uslugu - ističe prof.dr.sc. Nikola Čičak, spec.ortoped, ravnatelj Specijalne bolnice Akromion.

Suradnjom srodnih subjekata stvara se dodana vrijednost poslovanju, ali se primarno podiže kvaliteta liječenja i dostupnost vrhunske medicinske usluge pacijentima iz zemlje i inozemstva.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.