Wellness

Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Neinvazivni anti-age tretmani Poliklinike Bagatin popravljaju teksturu i elastičnost kože, smanjuju pore, reduciraju hiperpigmentaciju i brišu bore

Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Čak i ako se možete pohvaliti odličnim genima i mnogo mlađim izgledom od stvarnih godina, promjene na licu povezane s godinama su neizbježne. Vlastite godine svakako treba slaviti, prigrliti ih i uživati u onome što one nose, no može ih se i malo usporiti kada je u pitanju vaša koža lica, vrata i dekoltea.

Najobuhvatnija anti-age ponuda u Hrvatskoj

Neinvazivne opcije pomlađivanja raznolike su i brojne te se nudi velik broj anti age tretmana koji zamjenjuju kirurške zahvate. Paletom od preko 60 anti-age tretmana koje izvodi tim estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa u Poliklinici Bagatin popravljaju teksturu, tonus i elastičnost kože, stimuliraju stanične mehanizme odgovorne za obnovu tkiva, smanjuju pore, reduciraju hiperpigmentaciju, brišu bore.

>> Poliklinika Bagatin – priča o uspjehu i izvrsnosti

Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Fileri - dr. Tomica Bagatin i Ana Begić Tahiri

Njihove ambasadorice, Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Ivana Husar Mlinac, zaštitno su lice anti-age kampanje pod geslom 'Pokažite ljepšu stranu iskustva' kojom se pozivaju žene da postave neke nove imperative ljepote koje će, uz svakodnevne obveze, marljivo njegovati. Svoju lijepu, njegovanu i mladoliku kožu lica mogu zahvaliti upravo redovitim dolascima na anti-age tretmane. Odabirom svojih omiljenih, ujedno i najpoznatijih tretmana pomlađivanja, odlučne su u naumu da pokažu tu ljepšu stranu svojih bogatih karijera, unatoč nekoliko desetka tisuća sati provedenih na pozornicama.

>> Ognjen Bagatin: Marketingom u zdravstvenom turizmu do globalne prepoznatljivosti

Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Lasersko pomlađivanje - Ecija Ojdanić

Najpopularniji tretmani u Poliklinici Bagatin svakako su Juvederm hijaluronski dermalni fileri te terapija Vistabelom koji ne ugrožavaju prirodnost lica i mimiku, već, dapače, gode vašoj koži, hidratiziraju je, pomlađuju i čine je zamamnom. Tretmanom laserskog pomlađivanja zateže se koža lica, uklanjaju se sitne kapilare i reduciraju se mrlje na koži, dok se Med Visage ultrazvučnim tretmanom u kombinaciji s Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazijom, još jednim top odabirom ambasadorica, zateže opuštena koža, popunjavaju se bore te se vraća i održava mladolik izgled lica, vrata i dekoltea.

Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Reviderm tretman - Kristina Ukalović i Ivana Husar Mlinac

Renew lift - revolucionarni uređaj za lifting lica

U Poliklinici Bagatin svoju su bogatu paletu anti-age usluga upravo zaokružili najnovijim tretmanom koji ima gotovo jednake učinke kao kirurško pomlađivanje.

Najnoviji uređaj za lifting lica na hrvatskom tržištu - Renew lift omogućava nekirurško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata, dekoltea i tijela s gotovo jednakim rezultatima kakvi se dobivaju kirurškim zahvatom, s trajanjem do dvije godine. Eliminiraju se bore na čelu, podižu se obrve i obrazi, nazolabijalne bore se ublažavaju kao i proširene pore, a podočnjaci se učvršćuju.

Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Renew lift tretman - dr. Jolanda Kanižaj Rajković

Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (HIFU) kontrolirano se zagrijava tkivo na određenoj dubini unutar kože gdje dolazi do pokretanja regeneracijskog procesa i stvaranja kolagena.

>> Poliklinika Bagatin zlatni sponzor World Medical Tourism kongresa u Los Angelesu

Cjelovit i individualan pristup

Uz različite tehnologije i pristupe njezi kože lica, stvara se idealan program te se na taj način postižu najbolji i, još važnije, dugotrajni rezultati. Prije svakog tretmana preporuka je napraviti VISIA profesionalnu analizu kože lica, kojom se dobiva detaljan uvid u stanje i problematiku vaše kože. Najmodernija tehnologija omogućava definiranje idealne kombinacije tretmana za svakog pojedinog klijenta.

Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

VISIA analiza kože lice - Kristina Ukalović i Ivana Husar Mlinac

www.poliklinikabagatin.hr

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.