Vijesti

Boutique hotel Alhambra na Lošinju - finalist Best Brand Award

Prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica - boutique hotel Alhambra, finalist je prestižne nagrade Best Brand Award

Boutique hotel Alhambra na Lošinju - finalist Best Brand Award
Lošinj Hotels & Villas, hotelski brend lošinjske Jadranka Grupe, finalist je prestižnog izbora za dizajn novih brandova Best Brand Awards za ekskluzivni Boutique hotel s pet zvjezdica - Alhambra u lošinjskom Čikatu koji je nedavno osvanuo svom novo dizajniranom izdanju za koje su zaslužni Luka Kuharić, Bojan Matoš i Pavao Kuharić iz agencije za dizajn i oglašavanje Kuharić Matoš.
 
Best Brand Award je vrlo cijenjena i prestižna nagrada koja se dodjeljuje kao priznanje kvaliteti marke dizajna u različitim kategorijama. Kriteriji za njenu dodjelu se temelje na vizualnom originalnom identitetu, a svaki finalist osvaja poseban digitalni certifikat. 
 
Boutique hotel Alhambra u Lošinju član je prestižne grupacije Small Luxury Hotels of The World, a zajedno s vilom Augustom, čini jedinstveno mjesto na kojem je duh aristokratskog vremena savršeno sjedinjen s modernom udobnošću i vrhunskom uslugom.
 
 
 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.