Zdravstveni turizam

ZUU-BAR - oaza zdravlja u kojoj vaš osmijeh vrijedi više

Dr. Zdenko Trampuš neprestano uvodi inovacije u stomatološku praksu, a posljednji u nizu noviteta je i otvorenje bara u kojemu će se svi gosti koji paze na zdravlje i traže mjesto za opuštanje i druženje, ugodno osjećati

ZUU-BAR - oaza zdravlja u kojoj vaš osmijeh vrijedi više

Zagreb je odnedavno bogatiji za još jedno profinjeno urbano mjesto: ZUU-BAR, prvi dental spa bar, otvoren na zagrebačkoj Kustošiji, na adresi Ilica 283. Ugodna atmosfera, odlična ponuda, skladne boje interijera i vrhunski dizajn, nisu jedino zbog čega će ovaj bar ubrzo postati vaše omiljeno mjesto za jutarnju kavu, poslovni sastanak ili večernji izlazak. Naime, ZUU-BAR je, kao dio integriranog Ortoimplant Dental Spa koncepta, prvi bar u Hrvatskoj u kojemu vaš osmijeh zaista vrijedi više.

ZUU-BAR - oaza zdravlja u kojoj vaš osmijeh vrijedi višeStomatološki vizionar


Dr. Zdenko Trampuš, DDS, doajen implantologije i stomatološki vizionar, autor je Ortoimplant Dental Spa koncepta koji, kroz integrativan pristup pacijentima, omogućuje brži i lakši oporavak nakon stomatoloških zahvata, pogotovo onih opsežnijih, poput All-on-4 i Zygoma All-on-4 kojima se bezubim pacijentima vraća osmijeh u svega nekoliko sati. A budući da dr. Trampuš neprestano uvodi inovacije u stomatološku praksu – jedna od takvih inovacija je i otvorenje bara u kojemu će se i pacijenti, ali i drugi gosti koji paze na svoje zdravlje i traže mjesto za opuštanje i druženje, ugodno osjećati.

ZUU-BAR - oaza zdravlja u kojoj vaš osmijeh vrijedi više

O ovoj novotvorenoj oazi zdravog osmijeha dr. Trampuš kaže - Uvijek sam težio tome da svojim pacijentima pružim nešto više, a kako probava započinje već u ustima, izuzetno mi je važno s kakvom hranom i s kojim napicima započinjemo dan i što konzumiramo tijekom dana. Također, želio sam svojim pacijentima (i njihovoj pratnji) pružiti što ugodniji prostor, a svim ostalim gostima mjesto koje će rado posjećivati – od ranoga jutra pa sve do večeri. S tim je ciljem nastao i ZUU-BAR – prvi bar u Hrvatskoj gdje ćemo vas pozdraviti i ispratiti s osmijehom, ali se i pobrinuti za vaš prekrasan osmijeh - kaže dr. Trampuš.

ZUU-BAR - oaza zdravlja u kojoj vaš osmijeh vrijedi više

All-on-4 i Zygoma All-on-4


- Nakon opsežnih stomatoloških zahvata izuzetno je važno kakvu hranu pacijent konzumira - naglašava dr. Trampuš. Primjerice, All-on-4 metoda i Zygoma-All-on-4 idealne su za ozubljavanje bezube čeljusti, no nakon ugradnje implantata treba se pridržavati određenih pravila o prehrani kako proces srastanja titanskog umetka s kosti ne bi bio kompromitiran i kako bi pacijent u predviđenom terminu dobio trajni protetski nadomjestak. - Tijekom tog razdoblja prilagodbe organizma, savjetujem izbjegavanje mliječnih proizvoda nekoliko dana nakon operacije, hrane tvrde konzistencije, sjemenki, ljute, začinjene, slatke i kisele hrane. U tom periodu valja odabrati hranu mekše konzistencije - kaže dr. Trampuš.

ZUU-BAR - oaza zdravlja u kojoj vaš osmijeh vrijedi više

Zato će vas u ZUU-BARu dočekati s odličnim smoothiejima od kojih svakako isprobajte onaj od jabuke i oraha, napravit će vam savršenu espresso kavu i capuccino, ali i savjetovati da ih pokušate popiti bez šećera. Ponudit će vas s kiflicama, mekanim poput oblaka, i zdravom cheesecake tortom koja će se otopiti u ustima. No, ako ste mislili da ćete uz kavicu ovdje moći zapaliti cigaretu – prevarili ste se. - Nikotin smanjuje prokrvljenost i usporava zacjeljivanje, a mijenja i boju naših zuba i zato u ZUU-BARU nema pušenja. Sve je to u svrhu prekrasnog osmijeha naših pacijenata i drugih gostiju koji će nas posjetiti - zaključuje dr. Trampuš.

Što je to All-on-4 metoda?

ALL-ON-4 je posljednji svjetski stomatološki hit, sistem protetskog rješenja koji počiva na 4 implantata, a idealan je za bezube čeljusti. Upotreba najmodernije softwarea omogućuje digitalno dizajniranje zubi, a najkvalitetniji implantati ugrađuju se prema najsuvremenijem terapijskom konceptu, što čini sam tretman bržim i bezbolnijim. Pacijent tijekom samo dva sata dobiva prototip zuba, kao privremeno rješenje, dok trajno rješenje stiže za dva mjeseca.

ZUU-BAR - oaza zdravlja u kojoj vaš osmijeh vrijedi više

Što je to Zygoma All-on-4 metoda?

Nekada je najveću prepreku ugradnji implantata predstavljao nedostatak kosti koji se javlja zbog dugogodišnje bezubosti. No, uz Zygoma implantate, koji se ugrađuju isključivo u gornju čeljust, sada sve bezube osobe mogu dobiti novi osmijeh! Ovi revolucionarni implantati, dugi 55 mm, ugrađuju se direktno u jagodičnu kost i eliminiraju potrebu za presađivanjem kosti ili sinus liftom, metodama kojima se nekada nadoknađivala kost. Uz ove implantate kirurška trauma je svedena na minimum, vrijeme zacjeljivanja je brzo, a uspješnost njihove ugradnje je gotovo 100%-tna.

ZUU-BAR - oaza zdravlja u kojoj vaš osmijeh vrijedi više

Ortoimplant Dental Spa – Dan otvorenih vrata

Sa zadovoljstvom pozivamo čitatelje da se prijave na prvi besplatan pregled i dođu na druženje 7. listopada 2016. u 17 sati u ZUU-BAR u Ilici 283 u Zagrebu gdje će se održati Dan otvorenih vrata ordinacije Ortoimplant Dental Spa – jedine hrvatske stomatološke ordinacije registrirane za anesteziologiju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Dr. Zdenko Trampuš, DDS, će pritom predstaviti najnaprednije metode u rješavanju bezubosti – All-od-4 i Zygoma All-on-4 koje pacijentima vraćaju osmijeh, samopouzdanje i kvalitetu života. Recite zauvijek zbogom svojim starim protezama i saznajte sve o ovim metodama i jedinstvenom Ortoimplant Dental Spa konceptu uz koji svaki pacijent može vratiti svoj osmijeh.

Prijave se primaju na mail: 
info@ortoimplant.hr ili na telefon 01/3703-498. www.ortoimplant.hr

Pročitaj i ovo:
 
 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.