Promo

Zdravilišče Naftalan - Zdravje prihaja iz drobovja zemlje

Osebam, ki trpijo za luskavico, nevrodermitisom ali vnetnimi revmatičnimi boleznimi, terapija z naftalanom bistveno izboljša kakovost življenja

Zdravilišče Naftalan - Zdravje prihaja iz drobovja zemlje
Naftalan, zdravilišče ki je od letališča Zagreb oddaljeno samo 30 kilometrov, je specializirano za zdravljenje kožnih bolezni, zlasti luskavice in nevrodermitisa, vnetja sklepov, kot sta na primer revmatoidni in psoriatični artritis ter za rehabilitacijo po ortopedskih operacijah in zdravljenje opeklin.
 
Ta zdravilna oaza, ki se nahaja v slikovitem mestecu Ivanić-Grad na Hrvaškem, vse več obiskovalcev iz Rusije in drugih držav privablja zaradi zdravilnih lastnosti naftalana in slane termalne vode. Naftalan, zemeljsko mineralno olje, je eden od tistih dragocenih naravnih zdravilnih dejavnikov, ki imajo pozitivne učinke pri preprečevanju in zdravljenju obstoječih bolezni in poškodb. Osebam, ki trpijo za luskavico, nevrodermitisom ali vnetnimi revmatični boleznimi, naftalanska terapija bistveno izboljša kakovost življenja.
 
Edinstveno na svetu
 
Zdravilišče Naftalan je edinstveno prav zaradi uporabe zdravilnega olja, naftalana, ki ga medicinski strokovnjaki že 27 let uspešno uporabljajo za zdravljenje omenjenih bolezni, kar predstavlja medicinski fenomen tudi v svetovnem merilu. Naftalan je zdravje iz samega srca Zemlje, njegovo nahajališče nedaleč od Ivanić-Grada, pa je poleg tistega v Azerbajdžanu, edino na svetu.
 
Zdravilišče Naftalan - Zdravje prihaja iz drobovja zemlje
 
Bolniki Specialne bolnišnice za medicinsko rehabilitacijo Naftalan se v 14-dnevnem programu, po pregledu in posvetu z zdravnikom, napotujejo na 8 do 10 terapij na dan. Pri zdravljenju se uporablja tudi nekaj posebnih in edinstvenih postopkov - kopeli v kadi z zdravilnim oljem; naftalan, iontoforeza z naftalanom, mastikoterapija (zdravilna kombinacija naftalana, parafina in kafra), ultrazvok z naftalanom in fototerapija. Na voljo je tudi bazen s slano termalno vodo, ki se zaradi svoje podobnosti z morsko vodo, uporablja tudi v terapevtske namene.
 
Tisočletna tradicija
 
Poleg zdravilnega programa, lahko uporabite tudi spa in wellness rekreacijo v sodobno opremljenem wellness centru, ki gostom ponuja bazen s slano termalno vodo, savne, whirlpool, ročno in podvodno masažo ter različne storitve s področja kozmetologije, ki jih izvajajo zdravniki dermatologi.
 
Naravna zdravila se že tisoče let uporabljajo za zdravljenje različnih bolezni, vendar v današnji medicini prav kombinacija sodobnih metod zdravljenja, ki uporabljajo fizikalno terapijo in naravna zdravila, daje najboljše rezultate pri zdravljenju številnih bolezni.
 
Zdravilišče Naftalan - Zdravje prihaja iz drobovja zemlje
 
Poleg vseh posebnosti in koristi naftalanske terapije, so tudi najboljši strokovnjaki, številne terapije in zdravstveni ali wellness programi razlog za zaupanje in zadovoljstvo številnih obiskovalcev iz Hrvaške in tujine.
 
Posebna bolnišnica za medicinsko rehabilitacijo Naftalan
Omladinska 23a, 10310 Ivanić-Grad
T: +385 (0) 1 2834 555
Faks: 00385 1 2881 478

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.