Vijesti

Završila prva dječja Art i Spa škola u Termama Tuhelj

Posebna animacija i vođene radionice oduševile su najmlađe goste hotela Well****, koji su sudjelovali u prvoj zimskoj školi umjetnosti – Art&Spa Kids

Završila prva dječja Art i Spa škola u Termama Tuhelj
Aktivni i zanimljivi zimski praznici s daškom umjetnosti! Tako bi se ukratko mogli opisati praznici u Termama Tuhelj. Posebna animacija i vođene radionice u prvoj zimskoj školi umjetnosti – Art&Spa Kids, oduševile su najmlađe goste hotela Well****.
 
Art&Spa Kids škola poseban je edukativno-zabavni program u trajanju od četiri dana. Mala škola glume i pričanje priča iz Hrvatskog zagorja prvoga dana bili su savršena uvertira u školu umjetnosti, dok su drugi i treći dan bili prepuni art iznenađenja.
 
Mirjana Smolić, na zanimljiv način ispričala je djeci priču o kiparstvu i slikarstvu, a s ovom poznatom umjetnicom djeca su uživala u radionici izrade nakita i malih skulptura, dok su im se na obiteljskoj radionici slikarstva mogli priključiti i roditelji.
 
Završila prva dječja Art i Spa škola u Termama Tuhelj
 
Iznenađenjima nije bilo kraja! Umjetnik Ivan Mak djeci je približio razne tehnike crtanja. Na njegovoj radionici najmlađi su se sami okušali u crtanju stripova, a pravu malu Mozgaonicu polaznicima Art&Spa Kids škole pripremili su umjetnici iz Muzeja iluzija.
 
Naravno, to nije bilo sve! U mini školi umjetnosti djeca su sudjelovala u atraktivnoj potrazi za blagom, uživala su na zabavnoj radionici kolaža i slikanja, sa zanimanjem su pratili čitanje bajki, a najveselije je bilo na izložbi svih radova te plesu i zabavi uz mini disco i pidžama party. Zadnji dan svi su polaznici dobili diplomu kao posebno priznanje Art&Spa Kids škole umjetnosti.
 
Art&Spa Kids – mini škola umjetnosti jedan je od programa Art&Spa Terma Tuhelj, koji je ovih praznika bio besplatan za sve polaznike.
 
Više pročitajte na www.terme-tuhelj.hr i njezinom Facebook fan pageu.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.