Turistička ponuda

Zadar – najbolja destinacija za putovanje u 2016!

Zadar osvojio prestižnu titulu za najbolje europsko odredište u 2016. godini

Zadar – najbolja destinacija za putovanje u 2016!

Za prestižnu titulu najbolje europske destinacije u 2016. godini natjecalo se čak 20 destinacija, a nakon tri tjedna on-line glasovanja Zadar je izabran za najbolje europsko odredište u 2016. godini. Atena, Plovdiv, Nantes, Azorski otoci, Pariz, Novi Sad, Bruxelles, Kotor, Milano, Prag, Rim, Beč, Madrid i Nicosia su sljedeći najbolje destinacije za odmor ili putovanje u 2016. godini.
 
Zahvaljujemo svim djelatnicima u turizmu, posjetiteljima i 288,992 birača koji su dali svoj glas. Dobrodošli u Zadar, najbolje europsko odredište 2016. godine! Zadar je grad pun tradicije i suvremenosti, grad otvorenog mora. Prošećite rivom koju obilježava nevjerojatan zvuk "morskih orgulja" dok gledate "najljepši zalazak sunca na svijetu" prema riječima Alfreda Hitchcocka.
 
Zadar je grad obilježen poviješću istodobno okrenut prema modernosti. Zadar je drugačiji grad s ugodnim ambijentom, mjesto za odmor u ozračju mira i spokoja. Zadar je mirno i sigurno mjesto: možete otići u šetnju noću jednako sigurni kao i danju. Otkrit ćete prekrasne tragove rimskog doba, odlične trgovine, restorane po pristupačnim cijenama, tržnice voća i povrća te koncerte na otvorenom.
 
U Zadru ćete uživati u ukusnoj hrani i šetnjama duž pristaništa uz zvuk morskih orgulja, jedinstvenog objekta u Europi koje omogućuje moru da sklada očaravajuću glazbu.

www.europeanbestdestinations.com
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.