Predstavljamo

Za svoj 30. rođendan, Croatia Airlines vas daruje s 30 % popusta

Za svoj rođendan Croatia Airlines daruje - vas! Iskoristite 30 % popusta prilikom kupnje aviokarata za letove u sva odredišta tvrtke

Za svoj 30. rođendan, Croatia Airlines vas daruje s 30 % popusta

Croatia Airlines pripremio je za vas posebnu ponudu te vam nudi 30% popusta prigodom kupnje aviokarata za letove u odredišta tvrtke.

Karte po sniženim cijenama mogu se kupiti od 10. do 12. srpnja, odnosno od ove srijede do petka. U ponudi su aviokarte za letove koje možete realizirati od 27. listopada do 29. ožujka iduće godine (osim u razdoblju od 10.12.2019. do 10.1.2020.godine).

Kako biste ostvarili ovaj značajan popust od 30 posto, potrebno je navesti promo kod pri kupnji karte preko web stranice Croatia Airlinesa. Popust se odnosi na cijenu aviokarte bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada koje se plaćaju u punom iznosu.

Za svoj 30. rođendan, Croatia Airlines vas daruje s 30 % popusta

Croatia Airlines nudi vam brojne mogućnosti putovanja. U redovitom međunarodnom prometu naš domaći avioprijevoznik izravno povezuje našu zemlju s 38 odredišta u 24 države, a tijekom ove ljetne sezone obavlja i do 105 letova na dan.

Potražite promo kod na www.croatiaairlines.hr i uz rođendanski popust otputujte u atraktivne destinacije!   

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.