Lifestyle

Yacht Week Hrvatska - tjedan jedrenja, zabave i vjetra u kosi

Odaberi ultimativno nautičko iskustvo - jedrenje u dobrom društvu, evente, zabavu i avanturu tijekom Yacht Weeka

Yacht Week Hrvatska - tjedan jedrenja, zabave i vjetra u kosi
Pretpostavit ćemo da nemate milijune na bankovnom računu, da nemate jedrilicu spremnu na vezu pa da uskočite u nju istoga trenutka kada to poželite, ali da (ipak), baš poput zamišljenog milijunaša na početku ove priče - imate snažnu želju da osjetite vjetar i kapljice mora u kosu. Pa...Što čekate? Pridružite se. 
 
Yacht Week predstavlja sedam dana jedrenja pučinom i otkrivanjem destinacija za koje niste niti znali da postoje upotpunjenim ekskluzivnim eventima i avanturama koje samo čekaju da ih baš vi doživite. Yacht Week se održava u Grčkoj, Italiji, Turskoj, Britanskim Djevičanskim otocima i Tajlandu i - vidi čuda - u Lijepoj Našoj pa zašto to ne bi bio još jedan dobar razlog da posjetite Hrvatsku.
 
I to ne jednom, već u dva navrata - kao krstarenje i kao krstarenje za vrijeme trajanja festivala Ultra Europe u Splitu. A ako vas zabrinjava to što nemate dovoljno nautičkog znanja, organizatori Yacht Weeka poručuju: "Ne brinite, dovoljna je samo dobra volja. Ionako 90% naših sudionika se ionako po prvi put susretne s jedrenjem na Yacht weeku." Yacht week eventi u Hrvatskoj održavaju se od početka lipnja do početka rujna svake godine. 
 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.