Događanja

Wellness Moments - vaši trenuci opuštanja

Wellness raj očekuje vas od 12.2.do 23.3.2016. u Umagu i Novigradu uz Wellness Moments

Wellness Moments - vaši trenuci opuštanja

Tražite mjesto gdje ćete se opustiti, uživati u tetošenju te odmoriti duh i tijelo u ugodnoj atmosferi? U tom slučaju, neka vaša destinacija budu Umag i Novigrad u razdoblju od 12.2.do 23.3.2016. kad vas tamo očekuje raskošan event Wellness Moments.

Svima nam je nakon nedavnog blagdanskog razdoblja i velikih količina raznih gastronomskih specijaliteta, brojnih događanja i hladnih zimskih mjeseci potreban detox, odmor za dušu i tijelo te odmak od svakodnevice. Vjerujemo da ćete se složiti da bi bilo najbolje bar za vikend pobjeći daleko od užurbanog grada, kućanskih poslova i raznih obaveza koje uzrokuju stres. Veljača i ožujak idealno su vrijeme za predah uz more, osluškivanje valova na osamljenim plažama, uživanje u šetnjama kroz slikovita mjesta i uz povremenu degustaciju domaćih, zdravih, lokalnih delicija. Ako svemu tome pridodamo i opuštanje u jacuzziju, dobru masažicu, udoban smještaj u lijepoj sobi s još ljepšim pogledom te vrhunsku uslugu možemo samo reći „Gdje treba potpisati?“ i „Kada treba krenuti?“.

Smjer je sjeverozapadna Istra, a vi možete izabrati između Umaga i Novigrada te hotela Aminess Maestral i Sol Garden Istra. Što god izaberete nećete pogriješiti jer oba grada, odnosno hotela, sudjeluju u eventu Wellness Moments koji se održava od 12. veljače do 23. ožujka i objedinjuje bogate wellness pakete po povoljnim cijenama koji su namijenjeni parovima, ali i obiteljima i društvima. U ponudi su i tematski wellness paketi osmišljeni povodom Valentinova i Dana žena.

Sigurno ćete pronaći nešto za sebe u širokoj lepezi umaške i novigradske ponude, a više informacija o Wellness Moments programu i paketima možete pronaći ovdje.
 

Wellness Moments - vaši trenuci opuštanja
 

   www.coloursofistria.com

 

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.