Vijesti

Vitality Hotel Punta dobitnik prestižne nagrade Wellness Travel Award

Ove se godine u finalu samog natjecanja našlo 388 finalista, među kojima je, uz dobitnika nagrade Vitality Hotel Punta, bio i Hotel Bellevue

Vitality Hotel Punta dobitnik prestižne nagrade Wellness Travel Award
Vitality Hotel Punta iz grupacije Lošinj Hotels&Villas dobitnik je svjetske nagrade Wellness Travel Awards – Spafinder Wellness 365. Nagrade se dodjeljuju u 41 zemlji i regiji za najbolji hotelski spa resort koji nudi izuzetno wellness iskustvo, a upravo je Vitality Hotel Punta izabran kao najbolji u Hrvatskoj, navodi se na internetskim stranicama Ministarstva turizma.
 
Nagrade se dodjeljuju u ukupno tri kategorije: najveće wellness iskustvo na čak šest kontinenata, iznimno wellness iskustvo u više od 40 zemalja i regija, te deset top hotelskih spa resorta s najboljim wellness iskustvom u 20 različitih potkategorija. Ove se godine u finalu samog natjecanja našlo 388 finalista, među kojima je, uz dobitnika nagrade Vitality Hotel Punta, bio i Hotel Bellevue.
 
Hotel Punta - nezaobilazno mjesto odmora brojnih gostiju
 
Wellness Travel Awards, koji su predstavili Spafinder Wellness 365 u suradnji s World Travel Market u Londonu, dodjeljivanjem nagrada odaju priznanja hotelskim spa resortima koji nude iznimna iskustva i programe za sve veći broj gostiju koji su u potrazi za zdravim odmorom i putovanjima.
 
Vitality Hotel Punta dobitnik prestižne nagrade Wellness Travel Award
 
- Posebna nam je čast što su se čak dva naša hotela našla u završnici ovog svjetskog natjecanja. Hotel Bellevue dobitnik je već niza prestižnih nagrada i priznanja, a posebno nam je drago da je prepoznat trud svih zaposlenika Lošinj Hotels & Villas da se Vitality Hotel Punta pozicionira kao nezaobilazno mjesto odmora brojnih gostiju koji pristižu svake godine na Lošinj - istaknuo je član Uprave Grupe Jadranka, Goran Filipović.
 
Uspješan investicijski ciklus u Čikat
 
Među pristiglim ovogodišnjim nagradama hoteli iz grupacije LH&V mogu se pohvaliti posebnom nagradom žirija u kategoriji Innovative Spa&Health Resort Destination, međunarodnom nagradom Darc Awards za projekt morske rasvjete uvale Čikat te Brand Leader Award 2016 za izuzetan doprinos turističkom tržištu.
 
Nizu pristiglih domaćih, regionalnih i međunarodnih stručnih nagrada te priznanja doprinijelo je upravo prošlogodišnje uspješno zaokruživanje važnog dijela investicijskog ciklusa u lošinjskoj uvali Čikat.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.