Promo

Varaždinske toplice: Na sledi vrhunskih evropskih rehabilitacijskih centrov

Varaždinske toplice se nahajajo v najlepšem delu Hrvaškega Zagorja, pod nazivom Aquae Iassae pa so poznane že več kot 2000 let

Varaždinske toplice: Na sledi vrhunskih evropskih rehabilitacijskih centrov
V najlepšem delu Hrvaškega Zagorja se nahaja Specialna bolnišnica za medicinsko rehabilitacijo Varaždinske Toplice. Zahvaljujoč radodarnemu viru termalne vode in zdravilnemu blatu, so toplice pod nazivom Aquae Iassae poznane že več kot 2000 let. Svojo dejavnost predstavljajo skozi storitve zdravstvene rehabilitacije in zdravstvenega turizma.
 
Referenčni center za poškodbe hrbtenice
 
Fizikalna terapija temelji na različnih možnostih uporabe zdravilne termalne vode in zdravilnega blata, nekateri od najpogostejših postopkov pa so hidroterapija, kinezioterapija, elektroterapija in različne vrste masaž. Blagodejne lastnosti vseh navedenih terapevtskih postopkov pozitivno vplivajo na revmatične bolezni, nevrološke bolezni, poškodbe in bolezni hrbtenice, ortopedske bolezni in deformacije, uporabljajo pa se tako v medicinskih programih, ki so namenjeni delovno aktivnemu prebivalstvu, z namenom doseganja boljše splošne kondicije, kot tudi v programih priprave športnikov.
 
Varaždinske toplice: Na sledi vrhunskih evropskih rehabilitacijskih centrov
 
V okviru Specialne bolnišnice deluje tudi Referenčni center za rehabilitacijo oseb s poškodbami hrbtenjače. Prek Centra se spremljajo in razvijajo najnovejši dosežki na področju fizikalne medicine in rehabilitacije po modelih vrhunskih evropskih rehabilitacijskih hiš.
 
Center zdravja Minerva Medica
 
Sestavni del kompleksa Specialne bolnišnice je objekt Minerva, ki poleg že omenjenega nudi tudi storitve iz sektorja turistično-gostinskih dejavnosti. Minerva je priljubljeno mesto poslovnih in družabnih srečanj vseh generacij. Tukaj deluje tudi sodobno opremljen Center zdravja Minerva Medica, katerega zaposleni skozi individualizirane pakete nudijo storitve medicinskega wellnessa in fizioterapije. Ste napeti, utrujeni, pod stresom? Ali vas boli križ, sklepi ali mišice? Center zdravja Minerva Medica nudi rešitev za vsako nelagodje.
 
Varaždinske toplice: Na sledi vrhunskih evropskih rehabilitacijskih centrov
 
V ponudbi Centra so masaže, aromaterapija, biserne kopeli, zdravstvena fitnes aerobika, shockwave terapija, kinesio taping, limfna drenaža, refleksoterapija, terapija inkontinence, terapijo z ultrazvokom in laserjem, TENS in kinezioterapija z gibanjem.
 
Storitve Centra vključujejo specialistične preglede ter posvetovanja doktorjev medicine in sodelavcev v zdravstvu, kot tudi diagnostične in terapevtske storitve. Odločite se lahko tudi za nekatere privlačne pakete storitev, kot so npr. anticelulitni tretma, paket za prijateljice, paket za dve osebi, paket za mamice, rojstnodnevni paket in medeni paket za dve osebi.
 
Varaždinske toplice: Na sledi vrhunskih evropskih rehabilitacijskih centrov
 
Specialna bolnišnica za medicinsko rehabilitacijo Varaždinske toplice 
Trg slobode 1, 42223 Varaždinske Toplice
T: +385 (0) 42 630 000/ 630 831

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.