Vijesti

Uz Croatia Airlines letite povoljnije i u siječnju

Mjesečna akcija Pogledaj u oblake nastavlja se i u siječnju, uz povoljnije povratne aviokarte do Pariza i Rima

Uz Croatia Airlines letite povoljnije i u siječnju

Croatia Airlines nastavlja s promotivnom mjesečnom akcijom i u siječnju vam nudi povoljnije cijene aviokarata iz hrvatskih gradova za europske prijestolnice – Pariz i Rim.

Povoljne povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Pariz te iz Splita u Rim možete kupiti po cijeni već od 139 eura, a cijene za letove iz ostalih hrvatskih gradova za Rim i Pariz možete pogledati na našoj web stranici.

Croatia Airlines svaki dan povezuje Zagreb s tim atraktivnim turističkim odredištima, stoga odaberite svoje odredište i uživajte u njegovim znamenitostima i osobitostima.

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg koji omogućuje novi tarifni razred FlyEasy, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i uživajte u najugodnijim letovima s popustom!
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.