Vijesti

Uz Croatia Airlines leti povoljnije do Amsterdama, Kopenhagena ili Pariza

Mjesečna akcija Pogledaj u oblake u rujnu nudi povoljnije cijene povratnih letova u Amsterdam, Kopenhagen i Pariz

Uz Croatia Airlines leti povoljnije do Amsterdama, Kopenhagena ili Pariza

Povratne aviokarte za svakodnevne izravne letove iz Zagreba u Amsterdam možete kupiti po cijeni već od 99 eura, a za letove iz Zagreba u Kopenhagen i Pariz već od 109 eura.

Iskoristite pogodnosti izravnih letova Croatia Airlinesa za Amsterdam i idućih mjeseci posjetite taj jedinstveni multikulturni grad artističkog duha s fascinantnim četvrtima i parkovima. Otputujte u kraljevski Kopenhagen i fotografirajte se uz Malu sirenu i ispred kraljevske palače te se zabavite u Tivoliju ili pak odaberite Pariz, grad ljubavi i svjetlosti i jedno od najpopularnijih turističkih odredišta na svijetu.

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg koji omogućuje novi tarifni razred FlyEasy, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i uživajte u najugodnijim letovima s popustom!

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.