Vijesti

Unique Travel Set osvaja globalno tržište

Unique Travel Set je set od sedam odjevnih predmeta koji ženi omogućava da tri do pet dana bude na putu sa svom potrebnom odjećom

Unique Travel Set osvaja globalno tržište

Početkom crowdfunding kampanje na Kickstarteru, Unique Travel Set je započeo svoj prodor na globalno tržište. Riječ je o domaćem proizvodu modne dizajnerice Katarine Džale i njezine poslovne partnerice Rašeljke Maras, a koji ženama omogućava da sa sedam odjevnih predmeta i multifunkcionalnom torbom budu tri do pet dana na putu sa svom potrebnom odjećom za različite prigode. Set omogućava oko 30 različitih odjevnih kombinacija, a teži manje od dva kilograma. Izrađen je od najfinije viskoze koju nije potrebno peglati i koja sprječava znojenje. Dostupne su dvije inačice proizvoda: Unique Travel Set Basic te Unique Travel Set Luxury. Dizajniran je i proizveden u potpunosti u Hrvatskoj, a tkanina koja se koristi u proizvodnji je iz renomirane tvornice u EU.

Unique Travel Set Basic se sastoji od sedam odjevnih predmeta: haljine, rukava na skidanje, duge majice (koja može biti mini haljina), remena, kape, tajica s dijelovima od mreže kako bi se spriječilo znojenje i hlača. Čitav set je spakiran u 6-u-1 multifunkcionalnu torbu koja se može nositi kao ruksak, torba preko ramena s dužim ili kraćim remenom te večernja torbica. Torba je dizajnirana tako da je sadržaj u njoj zaštićen od krađe i džepara. Unique Travel Set Luxury sadržava sve dijelove Basic seta u koji su dodana još dva odjevna predmeta: elegantna prozirna haljina od mreže i dugi trometarski šal od iste tkanine.

Unique Travel Set osvaja globalno tržište

- Kao modna dizajnerica i netko tko radi sa ženama već gotovo 20 godina, znam da se žena u svojoj odjeći želi osjećati sigurno, udobno, pouzdano, a istodobno izgledati lijepo. Ovih sedam odjevnih predmeta omogućit će ženama diljem svijeta da se upravo tako i osjećaju gdje god se nalazile, a pritom će uz sebe imati samo lagani kofer bez suvišne prtljage - rekla je o Unique Travel Setu suvlasnica i dizajnerica proizvoda, Katarina Džale.

Unique Travel Set dostupan je u tamno sivoj, bež i crnoj boji te S, M, L i XL veličinama. Kako bi udovoljili globalnom tržištu i raznim tipovima tjelesne građe, osim prema veličini, Unique Travel Set je moguće odabrati i po visini tj. dužini pa je tako dostupan u Petite, Regular i Long varijanti. Nije ga potrebno peglati, a održava se pranjem u perilici za rublje na 30 stupnjeva.

S obzirom na aktualnu Kickstarter kampanju, proizvod je u sljedećih 44 dana moguće kupiti isključivo putem te platforme na adresi www.kickstarter.com, a sam proces kupnje je vrlo jednostavan: potrebno je otvoriti korisnički račun te putem tražilice pronaći Unique Travel Set projekt. Kada se projekt otvori, s desne strane se nalazi popis ponude, a osim samog Unique Travel Seta moći će se nabaviti i samo torba ili kapa te razne kombinacije seta. Kupac koji odluči kupiti Unique Travel Set putem Kickstartera proizvod „kupuje“ danas, no njegova kartica se tereti tek za 44 dana, po uspješnom završetku kampanje. Po završetku kampanje kreće proizvodnja, a domaći kupci svoje Unique Travel Setove mogu očekivati tijekom lipnja, dostavom na kućnu adresu.

U Unique Travel Set je kao poslovni anđeo uložio i Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE.

Više informacija o proizvodu pronađite na adresi www.uniquetravelset.com ili na Facebook stranicama.

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.