Zdravstveni turizam

U Beču svečano predstavljen projekt 4 Seasons Croatia

Na HTI konferenciji u Beču, od 3. do 5. ožujka 2016., svečano je predstavljen jedinstveni projekt promocije hrvatskog turizma kroz sve četiri sezone – 4 Seasons Croatia

U Beču svečano predstavljen projekt 4 Seasons Croatia
Portal 4 Seasons Croatia, kao i tiskano izdanje magazina 4 Seasons Croatia, osnova su novog projekta tvrtke Nativa media - 4 Seasons Croatia koji promovira hrvatsku turističku ponudu na jedinstveni način i kroz sve četiri sezone. Projekt je svečano predstavljen na HTI konferenciji u bečkom Parkhotelu Schoenbrunn, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Wellness Dalmacija d.o.o., koja se održala od 3. do 5. ožujka 2016.
 
U Beču svečano predstavljen projekt 4 Seasons Croatia
Leila Krešić-Jurić, direktorica Sektora za turizma pri HGK, drži pozdravni govor na HTI Konferenciji 
 
Direktorica Sektora za turizam Hrvatske gospodarske komore Leila Krešić-Jurić je, u svom uvodnom izlaganju, sudionicima Konferencije, predstavila projekt 4 Seasons Croatia, a tom je prigodom svakom sudioniku Konferencije uručen i primjerak besplatnog magazina 4 Seasons Croatia.   
 
U Beču svečano predstavljen projekt 4 Seasons Croatia
 
Portal 4 Seasons Croatia (www.4seasonscroatia.com) izdaje se na hrvatskom i engleskom jeziku te je, u kratko je vrijeme, postao prva adresa za one koji traže usluge vezane uz zdravlje i zdravstveni turizam, wellness, ljepotu, luksuzan smještaj i vrhunsku gastronomiju u Hrvatskoj. Posebnost portala i magazina 4 Seasons Croatia su novinarski tekstovi s relevantnim informacijama, tekstovi vrhunskih stručnjaka s područja zdravstvenog i wellness turizma te reportaže i intervjui.
 
U Beču svečano predstavljen projekt 4 Seasons Croatia
 
Na portalu 4 Seasons Croatia nalazi se i Adresar, koji je zamišljen kao baza podataka zdravstvenih ustanova, klinika estetske kirurgije, stomatoloških poliklinika i ordinacija, wellness centara, vrhunskih hotela i restorana, što će olakšati izbor svima koji posjete Hrvatsku.
 
U Beču svečano predstavljen projekt 4 Seasons Croatia
Slijeva, nadesno: Leila Krešić-Jurić, direktorica Sektora za turizam pri HGK, Marcel Medak, ravnatelj Daruvarskih toplica i Predsjednik Zajednice zdravstvenog turizma pro HGK, Meri Bura, dr.med., voditeljica Centra Mulier i Andrea Šitum, direktorica tvrtke Nativa media 
 
Magazin se, pak, priprema ciljano za predstavljanje potencijala zdravstvenog turizma za pojedina tržišta, pa će, osim na engleskom, biti tiskan i na drugim jezicima.  
 
U Beču svečano predstavljen projekt 4 Seasons Croatia
Slijeva nadesno: Ernest Svažić, načelnik Općine Krapinske Toplice, Đurđica Šimičić, direktorica TZ Grada Malog Lošinja,  Andrea Šitum, direktorica tvrtke Nativa media, Meri Bura, dr.med., voditeljica Centra Mulier, Gari Capelli, gradonačelnik Malog Lošinja
 
Prva dva broja magazina, na engleskom i ruskom jeziku, pripremljena su pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, a možete ih pronaći i na online na servisu ISSUU. 4 Seasons Croatia je također aktivna i na društvenim mrežama – Instagramu i Facebooku
 
 
 
I dok je izdanje na engleskom bilo pripremljeno za promociju zdravstvenog turizma na HTI konferenciji u Beču, izdanje na ruskom jeziku predstavljat će potporu nositeljima programa zdravstvenog i medicinskog turizma u Hrvatskoj, lječilištima i bolnicama, ordinacijama, agencijama i stručnjacima, koji će u četvrtak, 17. ožujka, sudjelovati na tradicionalnom B2B susretu za zdravstveni turizam. Spomenuti B2B susret održava se uoči sajma Medshow (18. i 19. ožujka u Moskvi), u okviru kojega će se održati i prezentacija medicinskog i zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, razmijeniti iskustva i razmotriti perspektive moguće suradnje s ruskim poslovnim partnerima.
 
U Beču svečano predstavljen projekt 4 Seasons Croatia
Andrea Šitum, dir. tvrtke Nativa media 
 
„Cilj nam je podržati kvalitetu u zdravstvenom i wellness turizmu“, kaže Andrea Šitum, urednica i autorica projekta, te dodaje kako je projekt 4 Seasons Croatia u potpunosti sukladan sa Strategijom razvoja turizma Republike Hrvatske, budući da je zdravstveni turizam odlična osnova za proširenje turističke sezone na cijelu godinu, odnosno za promociju Lijepe naše kao destinacije kroz sve četiri sezone.
 
U Beču svečano predstavljen projekt 4 Seasons Croatia
Slijeva nadesno: Leila Krešić-Jurić, direktorica Sektora za turizam pri HGK, Anja Škulje Makjanić i Željka Sijerak Radas, Enjoy Health;  Meri Bura, dr.med., voditeljica Centra Mulier, Zdeslav Radovčić, direktor HTI konferencije i Andrea Šitum, dir. tvrtke Nativa media
 
 
Uz Hrvatsku gospodarsku komoru, koja je pokrovitelj projekta 4 Seasons Croatia, svoju su podršku projektu dali: Croatia Airlines, Ortoimplant Dental Spa, Milenij hoteli Opatija, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, Acidosalus – Marina Lab Opus d.o.o., Kemig d.o.o., Energy Clinic, Daruvarske Toplice, Maistra, Hotel Lone, TZ grada Zagreba, Radisson Blu Resort , Vitality Hotel Punta, Hotel Bellevue, TZ grada Maloga Lošinja, Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, Hotel Imperijal, Casino Hotel Mulino, Petrol Hrvatska, Poliklinika IVF, Aminess hotel, Dr. Stribor Kozmetika, Poliklinika Ribnjak, Specijalna Bolnica Sv. Katarina, TZ Splitsko-dalmatinske županije, Bluesun Hotel Kaj, Naftalan, Klinika Magdalena, HTI konferencija i Naturala Shop.
 
 
 

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.