Zdravstveni turizam

Twinkle Spa by Poliklinika Ribnjak – oaza za trudnice, mame i bebe

Twinkle Spa Centar dio je renomirane Poliklinike Ribnjak i na jednom mjestu spaja zdravstvene, medicinske i estetske usluge te usluge lifecoachinga prilagođene trudničkom i postporođajnom periodu

Twinkle Spa by Poliklinika Ribnjak – oaza za trudnice, mame i bebe

Osnivačica i voditeljica Velina Oršolić na ideju o osnivanju centra za mame, bebe i trudnice, došla je nakon što se tijekom trudnoće i u prvim mjesecima majčinstva susrela s bezbroj pitanja za koja nije znala gdje potražiti točne i stručne odgovore. "Imala sam tisuću pitanja i dvojbi za koje nisam znala na koju ih točnu adresu poslati i gdje pronaći mjesto koje će objediniti i medicinske i zdravstvene i estetske potrebe, a koje je istovremeno i oaza opuštanja za mene i moju curicu, jer, naravno, kao i svaka majka želim najbolje svom djetetu", naglašava Velina.

Uz nju, tim Twinkle Spa Centra u Zagrebu čini i vlasnik Poliklinike Ribnjak, dr. med. Milan Milošević koji vodi liječnički tim zadužen za praćenje razvoja djeteta i njegovog motoričkog sustava koji kaže: " Naše su usluge kreirane kako bi roditelji i njihovo dijete imali sretne dane ispunjene ljubavlju, pravilnom skrbi i stručnom pomoći vezano uz sva delikatna pitanja koja taj osjetljivi period života nosi". 

NLP trenerica Sanjica Ćačić pomoći će svladati sve strahove i unutarnja previranja žena tijekom trudnoće i nakon poroda, a Tea Sukreški, stručno educirana fizioterapeutkinja u području ginekologije i porodništva, uz pravilne vježbe pripremit će mame za porod ili im pomoći da se vrate u formu zajedno s bebom.

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.