Wellness

Tragovi starenja se povlače pred svemogućim ultrazvukom

U Poliklinici Bagatin koriste napredniji Cell Jet ultrazvuk, koji djeluje na dijelovima lica gdje se događaju procesi starenja, a gdje se ujedno nalazi kolagen

Tragovi starenja se povlače pred svemogućim ultrazvukom

Ultrazvuk je uređaj koji se koristi u kozmetičke svrhe kako bi se, pomoću njegova ultrazvučnog vala i određenih frekvencija titranja tog vala te pulsacija kao produkta, razne formule i aktivni sastojci iz dermokozmetike uspješnije penetrirali u potkožje. Radi se o dužinskom mehaničkom valu koji je ljudskom uhu nečujan, a svojim radom, ustvari, razmiče stanicu i 'otvara' put aktivnim sastojcima.

Do sada se u tretmanima koristio ultrazvuk od 3 MHz koji je išao na dubinu od 2 – 4 cm, no zahvaljujući inovacijama i razvoju tehnologije, danas u Poliklinici Bagatin koriste i napredniji Cell Jet ultrazvuk od 10 MHz koji ide puno pliće, do 2 mm, točnije djeluje na dijelovima lica gdje se događaju procesi starenja, a gdje se ujedno nalazi kolagen.

>> Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Tragovi starenja se povlače pred svemogućim ultrazvukom

Tri u jedan za pomlađivanje


Pulsacije koje nastaju imaju tri glavna utjecaja ultrazvuka: mogu podizati, mogu drenirati i/ili mogu otapati. Svakako je najzastupljeniji tretman podizanja ili liftinga. Razlika između ultrazvuka od 10 MHz te njegovih prethodnika je što podiže lagano cirkulaciju, odnosno, zagrijava tkivo na otprilike 37 stupnjeva što je normalna temperatura kože. Ne pregrijava, ne šteti potkožju, ali zato prilikom zagrijavanja dodatno radi na lifting efektu.

Najbolji efekt podizanja postiže se na području oko očiju, a one sitne borice mogu se savršeno 'ispeglati'. Naime, govorimo o prvom ultrazvuku koji može ići skroz blizu oka te na kapak. Ovim vrlo ugodnim tretmanom povećava se kapacitet vlažnosti što je bitno za sve suhe kože kod kojih dolazi do transepidermalnog gubitka vlage. Zbog toga je ultrazvuk sastavni dio tretmana poput Hydro Infusiona. Aktivni sastojak 'upucava' se točno na mjesto gdje je potrebna dubinska hidratacija.

>> Što je novi premium Laser Serum Infusion tretman?

Tragovi starenja se povlače pred svemogućim ultrazvukom

Jedinstvene formule

Reviderm laboratorij razvio je tri vrste formula, prve i jedine formule na tržištu koje su patentirane i namijenjenu radu s ultrazvukom: neuro formula, contouring formula te purifying formula. Svaka od njih namijenjena je rješavanju određene problematike, uređaj se pritom programira na određenu jačinu i broj titraja, a pod ultrazvuk se stavlja specijalna formula. Neuro formula dokazana je terapija za rozaceju jer radi na stabilizaciji krvnih žila i umanjuje crvenilo. Kod oblikovanja lica radi se s contouring formulom jer se u kožu stavljaju peptidni lanci koji mogu zagladiti sitne bore. A kada je potrebno tretirati akne, koristi se purifying formula za pročišćavanje kože lica.

Natural Moisturizing Factors (NMF), tj. prirodni hidratizirajući faktori su elementi kože koji omogućuju da je vanjski sloj kože zaštićen i dobro navlažen. Znanstvenim istraživanjima potvrđeno je da bi se, kada bi se ultrazvuk radio 14 dana za redom, koža potaknula na ponovnu proizvodnju ovih važnih faktora koji bi stvorili dodatni zaštiti sloj koji čuva od dehidracije, od kemijskih oštećenja te od infekcija.

>> Kombinacija ovih triju moćnih metoda popravlja tonus kože i briše bore

Tragovi starenja se povlače pred svemogućim ultrazvukom

Cjelovit pristup

Cjelovit pristup svakom klijentu u Poliklinici Bagatin podrazumijeva specijalistički pregled i Visia analizu kože na temelju čega će se, uz određene indikacije kože, definirati kompletna preporuka tretmana i kućne njege za rekuperaciju kože. Određene aktivne sastojke u kućnoj njezi za održavanje rezultata tretmana osigurat ćete njegom Reviderm dermokozmetikom.

www.poliklinikabagatin.hr

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.