Hoteli AZ

The Westin Zagreb

Diskretan ambijent i profesionalna hotelska usluga - odlike su jednog od omiljenijih zagrebačkih hotela

The Westin Zagreb

Moderan i luksuzni hotel u samom centru Zagreba, hotel The Westin Zagreb, smješten je nadomak muzeja Mimara i svjetski poznatom Hrvatskom narodnom kazalištu i opernoj kući. Hotel se nalazi na udaljenosti od 10 minuta ugodne šetnje od glavnoga gradskog trga - Trga bana Josipa Jelačića te u neposrednoj blizini tržnica, popularnih kafića, restorana, dizajnerskih trgovina, bogatih kulturnih atrakcija i poslovnog odredišta glavnog grada.

The Westin Zagreb 

The Westin Zagreb je dio grupacije Starwood Hotels & Resorts, a poznat je po tome što pruža diskretan ambijent i profesionalnu hotelsku uslugu, a redoviti je domaćin lokalnih, nacionalnih i međunarodnih događanja visokog profila.

The Westin Zagreb

The Westin Zagreb

I nekada i danas, The Westin Zagreb je omiljeni drugi dom prilikom posjeta diplomata, svjetskih lidera, međunarodnih uglednika i drugih putnika koji traže mirno utočište modernog luksuznog hotela.

The Westin Zagreb

 

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.