Zdravstveni turizam

Thalassotherapia Opatija - savršena destinacija zdravlja, wellnessa i ljepote

Thalassotherapia Opatija ove godine slavi 60 godina postojanja i pozicionira se kao vodeći brend zdravstvenog turizma na području Kvarnera

Thalassotherapia Opatija - savršena destinacija zdravlja, wellnessa i ljepote

Thalassotherapia Opatija je specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju bolesti srca, pluća i reumatizma, čiji je osnivač Primorsko-goranska županija. Od osnutka 1957. zauzela je vodeće mjesto u dijagnostici, prevenciji i rehabilitaciji kardiovaskularnih bolesti u regiji.

Moderna zdravstvena ustanova


Sustavno ulaganje u razvoj infrastrukture i edukaciju medicinskog osoblja, rezultiralo je dostizanjem visokih stručnih standarda i pozicioniranjem Thalassotherapije Opatija kao moderne stručne zdravstvene ustanove. Thalassotherapia Opatija 1998. godine postaje Referentni centar za zdravstveni turizam i medicinski programirani odmor Ministarstva zdravlja te stječe status nastavne baze Medicinskog fakulteta u Rijeci i Medicinskog fakulteta u Osijeku.

Thalassotherapia Opatija - savršena destinacija zdravlja, wellnessa i ljepote

Danas ima status Klinike za liječenje, rehabilitaciju i prevenciju bolesti srca i krvnih žila Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a 2012. godine dobiva i Referentni centar za rehabilitaciju srčanih bolesnika Ministarstva zdravlja te dopusnicu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za znanstveno-istraživačku djelatnost.

Wellness na 2500 m2

Thalasso Wellness Centar Opatija izgrađen je 2005. na 2500 četvornih metara i nudi uobičajene wellness i spa sadržaje (bazeni, saune, masaže, beauty, fitness), u kojima se koristi morska voda i sastojci mora te provode medicinski i wellness programi pod nadzorom vrhunskih liječnika. Thalassotherapia je za razvoj wellness ponude, uz nagradu "Turistički cvijet- kvaliteta za Hrvatsku", koju je 2016. osvojila u kategoriji za najbolje SPA/lječilište, osvojila i brojne druge nagrade i priznanja TZ Kvarnera, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice.

Thalassotherapia Opatija - savršena destinacija zdravlja, wellnessa i ljepote

Ustanova ove godine slavi 60 godina i pozicionira se kao regionalni brend zdravstvenog turizma otvorenjem Centra estetske kirurgije u prostoru Thalasso Wellness Centra u kojemu se već nude suvremeni estetski tretmani - blefaroplastika, rinoplastika, otoplastika, liposukcija, lipofiling, abdominoplastika, odstranjivanje kožnih tumora uz analizu, zahvat na karpalnom tunelu, botox terapija, dermalni filer i mezoniti.

www.thalasso-wellness.hr
www.thalassotherapia-opatija.hr
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.