Wellness

Terme Tuhelj: Wellness & Spa oaza

Doživite najveći kupališni i wellness centar u Hrvatskoj - Terme Tuhelj nude programe u kojima goste uče kako zadržati mladost, zdravlje i vitalnost

Terme Tuhelj: Wellness & Spa oaza

Netaknuta priroda i ljekovita termalna voda, suvremena arhitektura i art&spa umjetnički dodir, te stalna inovativnost i razvoj ponude, kao i neposredna blizina glavnog grada, smjestili su Terme Tuhelj i Hotel WELL**** u vrh hrvatskih destinacija za odmor, opuštanje, zabavu i unapređenje stila života. 

Terme Tuhelj danas su najveći kontinentalni centar u Hrvatskoj, a smještene su na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata i okružene su zelenilom zagorskih brežuljaka. Hotel WELL **** Terme Tuhelj sadrži 264 sobe vrhunske kvalitete ukomponirane u posebnu umjetničku notu koja gostima omogućava opuštanje u oazi umjetničkih dijela koje ih opuštaju i nadahnjuju.

Najveći vodeni park
 
Gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa sadržajima najvećeg Svijeta sauna, SPAeVITA centra njege i ljepote te najvećeg vodenog parka u Hrvatskoj, a gastronomski užitak pronaći u restoranima s ponudom tradicionalne i internacionalne kuhinje i neponovljivoj ponudi a la carte restorana Dvorac Mihanović, baroknoj kuriji iz 18. stoljeća.

Terme Tuhelj: Wellness & Spa oaza

Inovativnim razvojem selfness pristupa, Terme Tuhelj razvijaju programe u kojima nastoje naučiti goste kako zadržati mladost, ostati vitalan, održati zdravlje i kako se bolje brinuti o sebi i svojem dobrom osjećaju. Posebno se posvećujemo dodatnom razvoju wellness tretmana za opuštanje i njegu, koje smo obogatili, ojačali i dodali im posebnu ljepotu i ugodu. Svi tretmani započinju i završavaju posebnim ritualom pozdrava terapeuta i gosta te kratkim vježbama disanja i opuštanja kako bi tretman ili masaža bili što intenzivniji i bolji, naglašavajući prirodne vrijednosti – termalnu vodu i ljekovito blato.

Posebni rituali

Ljekovitost termalne vode i termalnog blata, pomaže gostima u rješavanju mnogih zdravstvenih tegoba te u njima budi pozitivnu energiju. Gosti mogu uživati i u posebnim ritualima kuće – pomno osmišljenim kratkim vježbama za podizanje vitalne energije, individualnim i grupnim meditacijama, terapijama zvukom ili masažama tibetanskim zdjelama, vježbama s fizioterapeutom na Vodenom planetu ili probuditi osjetila novim programima najvećeg Svijeta sauna.

Terme Tuhelj: Wellness & Spa oaza
 
Sportske aktivnosti i kretanje te vitalna hrana dio su svakodnevne bogate ponude. Animacijski program nudi mnoštvo sadržaja za najmlađe goste, a MICE ponuda smještava Terme Tuhelj u vrh suvremenih poslovnih susreta. Hotel nosi i posebne oznake wellness, kongresnog i obiteljskog hotela

www.terme-tuhelj.hr


 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.