Wellness

Terme Tuhelj: Saša Lozar najavio Art&Movie doček Nove godine

U Termama Tuhelj sve ono najbolje iz Art&Spa projekta dodali su u Art&Movie doček Nove godine kako bi u 2017. ušli na spektakularan način

Čarolija boja u sobama i saunama s izrazitim terapijskim djelovanjem samo je jedan od razloga zašto se Terme Tuhelj isplati posjetiti i kroz tjedan. U svu moć boja uvjerio se i Saša Lozar, ambasador Termi Tuhelj, te najavio nezaboravan doček Nove godine.
 
Umjetnost najviše dolazi do izražaja kad se posvetite sebi, kad niste zaokupljeni stresnim načinom života i pobjegnete od gužve. U Termama Tuhelj umjetnost je na dohvatu ruke, čak i onda kada toga niste ni svjesni. Tu ćete i boravkom u tjednu pronaći savršeno odredište za bijeg od svakodnevice i briga, a organizam ćete napuniti potrebnom energijom.
 
Art&Movie doček Nove godine
 
O tome svjedoči i Saša Lozar, koji je upravo u Termama Tuhelj pronašao neiscrpan izvor inspiracije. Priroda, wellness, termalna voda, buđenje osjetila u Svijetu sauna te terapija bojama u sobama i saunama dovoljni su razlozi za posjet ovoj wellness oazi. Kromoterapija u sobama u obliku triptiha Koraci djelo je Mirjane D. H. Smolić, prve doktorice umjetnosti u Hrvatskoj.
 
U Termama Tuhelj sve ono najbolje iz Art&Spa projekta dodali su u Art&Movie doček Nove godine kako bi u 2017. ušli na spektakularan način. Riječ je o tematskoj proslavi po uzoru na mnogima omiljenu „sedmu umjetnost“. Prednovogodišnja zabava, 30. prosinca uz gosta iznenađenja Sašu Lozara, bit će savršena uvertira u najoriginalniju noć u godini, a na zabavi će se degustirati vina u restoranu Dvorac Mihanović.
 
Great Gatsby gala večer
 
Zbogom Staroj godini možete reći i na Great Gatsby gala večeri u restoranu Lati uz Smooth bend i/ili Hangover all inclusive dočeku u kupaćim kostimima na Vodenom planetu koji će tom prigodom biti osvijetljen kao Las Vegas. Cijena za one koji žele biti dio samo Hangover all inclusive dočeka iznosi 350 kuna po osobi, a za Great Gatsby gala večeru u restoranu Lati 450 kuna.
 
- Boje su moćan alat za postizanje psihičke i fizičke ravnoteže. Žuta, crvena, narančasta, ljubičasta i njihovi komplementarni parovi umiruju i bude pozitivnu energiju u čovjekovom organizmu. Ostao sam oduševljen kako su u Termama Tuhelj savršeno spojili umjetnost i wellness, a sada pripremaju i nezaboravan Art&Movie doček Nove godine - istaknuo je Saša Lozar ne skrivajući zadovoljstvo novitetima u Termama Tuhelj. 
 
Više informacija potražite na www.terme-tuhelj.hr te na Facebook fan pageu Termi Tuhelj.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.