Wellness AZ

Terme Tuhelj - komfor i wellness u Zagorju

Novi smještajni kapaciteti te bogata wellness i kupališna ponuda garancija su dobrog provoda

Terme Tuhelj - komfor i wellness u Zagorju

Terme Tuhelj nalaze se u središtu Hrvatskog zagorja na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata, a okružuju ih zeleni brežuljci i predivni krajolik, udaljene od Zagreba samo 40 kilometara. Od osnutka u 2003. godini, Terme Tuhelj su se prometnule u vodeće turističko poduzeće u Zagorju i jedno od najboljih turističkih rekreacijskih središta na području kontinentalnog turizma u Hrvatskoj.

Suvremeno opremljen hotel Well nudi vam raznoliku ponudu wellness programa i mnoštvo gastronomskih užitaka, a moderni kongresni centar smješten u hotelu izvrstan je odabir za organizaciju različitih seminara i konferencija. Hotel Well zajedno obuhvaća 6 objekata, u kojima se sve skupa nalazi 264 dvokrevetnih soba.

Terme Tuhelj - komfor i wellness u Zagorju

Smještajnim kapacitetima u Termama Tuhelj dodan je i hostel koji prima 22 osobe, a produkt je tzv. brown-field investicije što podrazumijeva ulaganje u postojeću izgradnju te pretvaranje postojećih izgrađenih prostora u nove korisne sadržaje umjesto zadiranja u dosad netaknutu prirodu. U ponudi je i smještaj u autokampu Terma Tuhelj koji leži na travnatoj površini u neposrednoj blizini Vodenog planeta.

Terme Tuhelj - komfor i wellness u Zagorju

Kompleks bazena Vodeni planet u cijelosti je ispunjen ljekovitom termalnom vodom. Više od pet tisuća kvadratnih metara vodenih površina s osam vanjskih i unutarnjih bazena s različitim atrakcijama, raznolikom ugostiteljskom ponudom i zabavnim animacijama, nude jedinstven doživljaj za sve generacije.

Terme Tuhelj - komfor i wellness u Zagorju

Wellness ponuda Termi Tuhelj nudi ono najbolje od wellness programa - opustite se u termalnim kupkama i odahnite od stresne svakodnevice uz pomoć obloga s ljekovitim termalnim blatom ili se oslobodite toksina u Svijetu sauna. U SPAeVITA centru čekaju vas masaže s njegom prilagođenom vašem tijelu i licu, za vaš najbolji osjećaj.

Terme Tuhelj - komfor i wellness u Zagorju

Kako bi svaki gost Terma Tuhelj doživio odmor na najbolji način, prilagođen svojim navikama, aktivnostima i tempu, gostima je cijelo vrijeme na raspolaganju 5 gastronomskih cjelina od kojih svaka služi svojoj namjeni. U izvrsnom hotelskom restoranu Lati naglasak je stavljen na lokalne posebnosti i na odabrane svjetske kuhinje, dok se a la carte restoran u Dvorcu Mihanović uvrstio među 100 najboljih restorana u Hrvatskoj.

Terme Tuhelj - komfor i wellness u Zagorju

Terme Tuhelj nude raznoliku ponudu svima koji žele aktivni odmor, stoga isprobajte vanjska i unutarnja sportska igrališta, biciklističke i pješačke staze, adrenalinski park i zorbing. Osim toga, Terme Tuhelj su primjereno ishodište za brojne izlete po okolici – nemojte propustiti posjetiti Klanjec, Kumrovec i Krapinu, dvorce u Trakošćanu i Velikom Taboru te vjersko središte u Mariji Bistrici.

Terme Tuhelj - komfor i wellness u Zagorju


PROČITAJ OVO:

>> Terme Tuhelj: Wellness & Spa oaza
>> Hotel Well - arhitektura u skladu sa zagorskim bregima
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.