Vijesti

Bliži se najveća konferencija zdravstvenog turizma u Washingtonu

Glavni grad SAD-a od 25. do 28. rujna 2016. godine ugošćuje najopsežniju međunarodnu zdravstvenu konferenciju i sajam industrije zdravstvenog turizma

Bliži se najveća konferencija zdravstvenog turizma u Washingtonu

U Washingtonu, glavnom gradu SAD-a, od 25. do 28. rujna 2016. godine održava se 2016 World Medical Tourism & Global Healthcare Congress, Svjetski kongres medicinskog turizma i globalnih medicinskih usluga, središnji događaj američkog udruženja za medicinski turizam (The Medical Tourism Association). Medical Tourism Association prva je međunarodna neprofitna organizacija za zdravstveni turizam i globalne zdravstvene industrije koja uključuje najbolje svjetske bolnice, pružatelje zdravstvenih usluga, organizatore zdravstvenih putovanja, osiguravajuća društva i ostale članove sa zajedničkim ciljem promicanja najviše razine kvalitete zdravstvene zaštite u globalnom okruženju.

Bliži se najveća konferencija zdravstvenog turizma u Washingtonu

Svjetski kongres medicinskog turizma i globalnih medicinskih usluga najopsežnija je međunarodna zdravstvena konferencija i sajam industrije zdravstvenog turizma, s 3000 sudionika, više od 10 000 profesionalnih networking sastanaka i preko 200 kvalificiranih kupaca usluga. Time on predstavlja jedinstvenu priliku za sudjelovanje na predavanjima najboljih svjetskih stručnjaka te aktualnim i informativnim seminarima.

Mogućnosti umrežavanja i online platforma za ugovaranje sastanaka ocijenjene su kao najveće prednosti sudjelovanja na konferenciji. Broj osobnih sastanaka s dioničarima i liderima tvrtki, koji se mogu održati tijekom 3 dana konferencije, odgovara godinama putovanja u različite zemlje i gradove. Važnost umrežavanja istaknuta je i u anketi koju je proveo Harvard Business Review - od 2300 ispitanih posjetitelja, njih 95 % vjeruje da su sastanci licem u lice ključ uspjeha u izgradnji dugoročnih poslovnih odnosa, a njih 89% kako su ugovoreni sastanci licem u lice neophodni za sklapanje posla.

Bliži se najveća konferencija zdravstvenog turizma u Washingtonu

Na konferenciji se također održava niz foruma i summita specifičnih za industriju zdravstvenog turizma, osmišljenih kako bi svim zainteresiranim pružili platformu za rad na zajedničkim ciljevima, interesima i preprekama koje usporavaju ili sprječavaju rast industrije zdravstvenog turizma. 

www.medicaltourismcongress.com

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.