Info

SPLIT B2B: Kako u pred- i postsezoni privući goste visoke platežne moći?

U Split je stiže četrdesetak predstavnika domaćih i stranih agencija i turoperatora koji će uz Dioklecijanov grad, obići Omiš, Šibenik i Zadar

SPLIT B2B: Kako u pred- i postsezoni privući goste visoke platežne moći?

 -  Kako u pred i posezoni u Dalmaciju privući nove goste i to one visoke platežne moći i  što je to turizam posebnih interesa – glavne su teme druge međunarodne konferencije i poslovne radionice SPLITB2B, na kojoj uz predstavnike turističkog sektora, sudjeluje više od 40 turoperatora i predstavnika agencija iz SAD-a, Velike Britanije, Francuske, Italije, Mađarske, Švedske, Poljske, Njemačke, Španjolske, Rusije, Hrvatske… Nakon ležernijeg dijela programa i dvodnevnog obilaska Omiša, Šibenika i Zadra, u srijedu ih, 13. ožujka, u solinskom hotelu Salona Palace očekuje ih radni dio programa.

- Naglasak našeg događanja je na poslovnom susretu koji će se realizirati kroz trosatni B2B workshop uz informatičku potporu programa za ugovaranje sastanaka. Kako je glavni cilj međunarodne konferencije i poslovne radionice poticanje i prodaja višednevnih složenih turističkih proizvoda poput paket aranžmana, događanja i skupova u Hrvatskoj, organizirali smo obilazak destinacija u tri dalmatinske županije. Na taj će se način potencijalni partneri upoznati s iznimno kvalitetnim turističkim proizvodima dalmatinskih destinacija. U sklopu poslovnog dijela u srijedu se održava i zanimljiv okrugli stol o turizmu posebnih interesa u Hrvatskoj na kojem će između ostalih sudjelovati Frano Matušić, državni tajnik u Ministarstvu turizma, Joško Stella, direktor TZ Splitsko-dalmatinske županije i Boris Žgomba, predsjednik Europske asocijacije turističkih agencija i turoperatora - ističe Jurica Glavina, predsjednik Udruge destinacijskih menadžment kompanija Dalmacije (UDMKD), organizatora drugog SPLITB2B-a. 

Suorganizator je Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, glavni pokrovitelj Hrvatska turistička zajednica, pokrovitelji Hrvatska gospodarska komora i Turistička zajednica Grada Splita, a partneri su hotel Salona Palace i Croatia Airlines.

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.