Zdravstveni turizam

Specijalna bolnica Sv. Katarina ušla među top 10 najboljih poslovnih subjekata u Europi

Na dodjeli nagrada European Business Award, Specijalna bolnica Sv. Katarina izabrana je među 10 najboljih europskih institucija u kategoriji The Award for Customer Focus

Specijalna bolnica Sv. Katarina ušla među top 10 najboljih poslovnih subjekata u Europi

Adrian Tripp, CEO “European Business Award” objavio je da je u konkurenciji od 33 000 poslovna subjekta iz 34 države koju su sudjelovale u ovogodišnjem natjecanju, hrvatska Specijalna bolnica Sv. Katarina izabrana među 10 najboljih europskih institucija u kategoriji "The Award for Customer Focus". U finale natjecanja Specijalna bolnica Sv. Katarina je ušla kao jedina zdravstvena institucija Europe.

Specijalna bolnica Sv. Katarina ušla među top 10 najboljih poslovnih subjekata u Europi

Ovoj je odluci prethodio niz eliminacijskih procesa kao i javna prezentacija u Londonu pred članovima sudskog vijeća. U ocjenjivanju najboljih europskih kompanija sudjelovali su uglednici iz poslovnog svijeta, akademske zajednice i politike među kojima su i Yves Leterme, bivši belgijski premijer, Karel De Gucht, bivši povjerenik Europske komisije za trgovinu, Wim Kok, bivši premijer Danske i niz drugih. Dodjela nagrade direktno se prenosila širom svijeta putem video linka, a izvješća o dobitnicima nagrada od danas prenose najugledniji svjetski mediji uključujući: Reuters, Bloomberg, Euronews, Yahoo Finance, ANSA.it, The Financial Times, Europa Press, Le Journal des Entreprises, elEcomonista, Finanzen.ner, Wall Street itd.

U ime Specijalne bolnice Sv. Katarine nagradu je primila Jadranka Primorac, članica Upravnog vijeća bolnice.

Specijalnu bolnicu za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina je članica prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World, a u lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu Sveta Katarina, proglasio je najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj. U ocjenjivanju najboljih “brandova” u Hrvatskoj, Specijalna bolnica Sv. Katarina je u kategoriji medicina ostvarila status Superbrands u 2016. godini.

Specijalna bolnica Sv. Katarina ušla među top 10 najboljih poslovnih subjekata u Europi

U travnju 2017. na svečanoj dodjeli u Londonu, Specijalnoj bolnici Sv. Katarina uručena je prestižna nagrada '’Best Regional Hospital Award'' kao priznanje za izvrsnost prepoznatu na europskoj razini u kvaliteti pružanja usluga. Nagradu je dodijelio European Business Assembly, Oxford, UK. Prije svega nekoliko dana, tijekom održavanja IMTJ Medical Travel Summita u Opatiji, International Medical Travel Journal (IMTJ), vodeći online časopis za medicinski turizam, bolnici je dodijelio nagradu za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu, te je bolnica Sv. Katarina je proglašena “Najboljom međunarodnom specijalnom bolnicom godine”.

U lipnju ove godini Specijalna bolnica Sv. Katarina u suradnji s vodećom američkom bolnicom Mayo Clinic te International Society for Applied Biological Sciences organizira jedan od najprestižnijih svjetskih znanstvenih događaja ISABS 2017 (www.isabs.hr) u čijem radu sudjeluje i niz dobitnika Nobelove nagrade.

www.svkatarina.hr

 

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.