Zdravstveni turizam

Specijalna bolnica Arithera - uz bok najboljih europskih bolnica

Brza i učinkovita medicinska rješenja za ortopediju, bolnu kralježnicu, proširene vene, hemoroide ili estetske zahvate samo su manji dio ponude Specijalne bolnice Arithera iz Zagreba

Specijalna bolnica Arithera - uz bok najboljih europskih bolnica

Zvučna imena Aritherinog liječničkog tima i najbolje metode liječenja razlog su dolaska velikog broja pacijenata iz zemalja Europske unije u Zagreb na liječenje. Pacijent dolaskom u Aritheru može riješiti veliki broj zdravstvenih problema, od dijagnostike i liječenja do rehabilitacije - sve pod istim krovom. 

Medicinske procedure provode se na preko 2000 m2 vrhunski uređenog  i opremljenog prostora s desetak ordinacija, dvije operacijske sale, sobama za buđenje, bolničkim odjelom s jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama te s dvoranama i bazenom za fizikalnu terapiju  i rehabilitaciju.

Specijalna bolnica Arithera - uz bok najboljih europskih bolnica

Brz oporavak nakon operacije

Specijalna bolnica Arithera poznati je ortopedski centar za liječenje svih bolesti mišićno zglobnog sustava. Nakon dijagnostike i operacija, pacijentima je osigurana kvalitetna fizikalna terapija i rehabilitacija te smještaj u komfornim bolničkim jednokrevetnim i dvokrevetnim apartmanima. U Centru za kralježnicu provode se minimalno invazivne dijagnostičke i terapijske Spine Pain Management metode i sve operacije na lumbalnoj kralježnici, revizijske operacije kralježnice te operacije degenerativnih bolesti kralježnice.

U segmentu ortopedije, pacijent na jednom mjestu dobiva usluge specijalističkih pregleda, dijagnostike, endoskopske kirurgije, operacija zamjene velikih zglobova (koljeno, kuk, rame) i drugih ortopedskih operacija te fizikalne terapije i rehabilitacije. Inovativni, personalizirani i intenzivni programi fizioterapije omogućuju iznadprosječno brze rezultate oporavka. Važno je to za liječenje svih pacijenata, a posebno profesionalnih i rekreativnih sportaša koji se brzo nakon operacija moraju rehabilitirati i vratiti sportskim aktivnostima. 

Liječenje proširenih vena

U Aritheri posebnu pažnju posvećuju bolestima izazvanim suvremenim tempom života, kao što su proširene vene i hemoroidi. Primjenjuju  trenutno najmoderniju, unaprijeđenu UGFS metodu ultrazvučnog uklanjanja proširenih vena pjenom, koja se neprestano razvija i usavršava u suradnji s Britanskim institutom za vene. Zahvat je nekirurški, potpuno bezbolan i 100 % učinkovit - za sat vremena pacijent ostaje bez proširenih vena i odmah nakon zahvata može se vratiti uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Primjenjujući metode DG-HAL i DG-RAR, uklanjanje hemoroida je minimalno bolno i brzo, s visokim postotkom učinkovitosti te mogućnošću vraćanja svakodnevnim aktivnostima već nekoliko dana nakon operacije.

Specijalna bolnica Arithera - uz bok najboljih europskih bolnica

Iskoristite odmor u Hrvatskoj

Osim prirodnih ljepota i turističke ponude, turisti pohode Hrvatsku i zbog estetskih operacija i minimalno invazivnih tretmana uljepšavanja i pomlađivanje kože te smanjenja bora. Estetsku kirurgiju u Aritheri vodi iskusni kirurg, subspecijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, prof. dr. sc. Rado Žic.

Provodi zahvate onkološke i rekonstrukcijske kirurgije dojke te estetsku korekciju grudi (povećavanje i smanjivanje grudi te podizanje grudi); zahvate na očnim kapcima; zatezanje lica; zahvate na ušima i bradi; liposukciju gluteusa i bokova; zahvate na abdomenu; lifting nogu te estetske i funkcionalne korekcije intimnih dijelova tijela. Konkurentne cijene i kvaliteta zahvata čine Hrvatsku sve poželjnijom destinacijom za ovaj sve rašireniji segment medicinskog turizma

Sve više pacijenta iz inozemstva prepoznaje Specijalnu bolnicu Arithera kao bolnicu s vrhunskom uslugom i opremom, širokim spektrom specijalizacija i renomiranim liječnicima. Najviše je pacijenata iz Italije, Austrije, Njemačke i zemalja regije. Samo sat-dva leta do Zagreba dijeli europske pacijente od vrhunskih profesionalaca, najmodernijih tehnologija i izvrsnih rezultata liječenja po nižim cijenama, s manje čekanja te jednakim, ako ne i višim, stupnjem kvalitete.

www.arithera.hr
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.