Događanja

Saznaj najnovije vijesti iz područja nutricionizma na 4. Međunarodnom kongresu nutricionista

Ovogodišnji Međunarodni kongres nutricionista održati će se od 11. do 13. studenog u Zadru, u hotelu Falkensteiner Funimation Borik

Saznaj najnovije vijesti iz područja nutricionizma na 4. Međunarodnom kongresu nutricionista

Četvrtu godinu za redom,  Međunarodni kongres nutricionista okuplja ne samo nutricioniste već i stručnjake različitih grana znanosti od medicine, farmacije, kineziologije, prehrambene tehnologije, agronomije do psihologije. Organizacijski tim i ove godine čine Hrvatski zbor nutricionista, Udruga Nutricionizam Balans i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma.

4. Međunarodni kongres nutricionista održati će se od 11. do 13. studenog 2016. godine u Zadru, u hotelu Falkensteiner Funimation Borik. Kongres je koncipiran kroz niz predavanja, radionica, okruglih stolova i sponzoriranih predavanja gdje će stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja te aktualnosti povezanih s nutricionizmom kao znanosti, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja. Osnovni cilj Kongresa je pokazati snagu multidisciplinarnosti i povezati stručnjake s različitih područja znanosti iz Hrvatske i inozemstva čija će izlaganja pratiti više od 300 sudionika.

Međunarodni partner Kongresa je British Dietetic Association dok na nacionalnoj razini potporu Kongresu i ove godine pruža visoko pokroviteljstvo Predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatska gospodarska komora te Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista. Širokim spektrom tematskih sekcija, ovogodišnji cilj Kongresa je pokazati snagu multidisciplinarnosti kroz predavanja iz znanosti o prehrani, nutricionizma u praksi, dijetoterapije, sportske prehrane, zakonodavstva, sigurnosti i kontrole kvalitete hrane, mikronutricije, fitoterapije te enologije i gastronomije.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da posjete 4. Međunarodni kongres nutricionista i prikupe nova saznanja iz domene nutricionizma. Također, pozivamo studente prehrambenih fakulteta, medicinskih fakulteta, farmacije, kineziologije i srodnih grana znanosti da sudjeluju na Kongresu, nadograde svoje znanje, ali i iskoriste mogućnost upoznavanja i razgovora s vodećim stručnjacima u vlastitoj struci, a moguće i budućim poslodavcem.

Sve dodatne informacije o programu Kongresa možete saznati na službenoj stranici, a prijaviti se možete ovdje.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.