Vijesti

Rođendanska akcija Croatia Airlinesa: U Atenu i Bruxelles već od 139 eura

Posjetite drevnu Atenu ili urbani Bruxelles uz povoljnije aviokarte za povratne letove Croatia Airlinesa

Rođendanska akcija Croatia Airlinesa: U Atenu i Bruxelles već od 139 eura

U godini u kojoj Croatia Airlines slavi puna tri desetljeća kontinuiranog povezivanja naših gradova kao i Hrvatske sa svijetom, kompanija vam želi zahvaliti na povjerenju i svaki mjesec priprema za vas posebnu rođendansku ponudu.

Ovaj mjesec u ponudi su povoljne aviokarte za povratne letove iz Zagreba u drevnu Atenu ili urbani Bruxelles već od 139 eura. Ovom posebnom ponudom putnicima se želi približiti Atena koja privlači svojom baštinom, gastronomijom i glazbom. Iz Zagreba u Atenu, preko Dubrovnika, možete poletjeti svaki dan, osim petkom. A iz Splita u Atenu možete poletjeti subotom.
 
Želite li posjetiti Bruxelles, belgijsku i europsku prijestolnicu, i prošetati Grand Placeom te obići mnoge znamenitosti, poletite izravno iz Zagreba dvaput na dan, osim subotom. 

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice Croatia Airlinesa i uključuju ručnu prtljagu do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Posjetite
www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr i otputujte!

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.