Vijesti

Putujte po povoljnim cijenama uz Croatia Airlines

U travnju su u ponudi povoljne aviokarte za Milano i Prag - već od 129 eura te za Bukurešt - već od 149 eura

Putujte po povoljnim cijenama uz Croatia Airlines

Croatia Airlines nastavlja s mjesečnom akcijom Pogledaj u oblake te vam početkom svakog mjeseca nudi određeni broj povratnih zrakoplovnih karata za međunarodne letove po promotivnim cijenama.

U travnju su u ponudi povoljne aviokarte za Milano i Prag - već od 129 eura te za Bukurešt - već od 149 eura. Aviokarte za Milano i Prag, za letove iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra, preko Zagreba, mogu se kupiti po cijeni već od 159 eura, a za Bukurešt već od 179 eura. Cijene se odnose na karte kupljene preko web stranice Croatia Airlinesa i uključuju prtljagu, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Stoga otputujte Croatia Airlinesom u Milano i Prag od 2.5., a u Bukurešt od 19.5. pa sve do kraja listopada. Izravni letovi iz Zagreba omogućit će vam najbržu i najugodniju povezanost s europskim prijestolnicama koje vrijedi posjetiti.

Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i uživaj u najugodnijim letovima s popustom!

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.