Info

Putovanje je lakše uz mobilne aplikacije

Sa smartphoneom u ruci oboružani mobilnim aplikacijama isplanirajte bez muke odmor u Hrvatskoj

Putovanje je lakše uz mobilne aplikacije

Planiranje putovanja i snalaženje u novom okruženju lakše je nego ikad uz sva čuda moderne tehnologije koja nam stoje na raspolaganju. Uz ove mobilne aplikacije odaberite vašu sljedeću destinaciju i zabava može početi!

Croatia.hr


Jednostavna i informativna aplikacija za sve koji putuju Hrvatskom - pronađite svoju idealnu destinaciju, planirajte svoje putovanje i doživite najbolje iskustvo u Hrvatskoj. Donosi vam preporučene aktivnosti, pomaže u traženju smještaja i organizaciji putovanja, sve to uz mnoštvo praktičnih i korisnih savjeta.

Putovanje je lakše uz mobilne aplikacije


Hrvatska kuhinja


Gastronomski vodič kroz autohtonu gastronomiju Hrvatske donosi vam izvorna jela, najbolji recepti i vrhunski hrvatski restorani na jednom mjestu. Uz funkcije klasične kuharice koja donosi sastojke i naputke za pripremu jela, aplikacija vam omogućuje posjet svakom gastro kutku Hrvatske. Pristup gastro vodiču s geokodiranom kartom olakšava pronalazak porijekla hrvatskih nacionalnih delicija te ugostiteljskih objekata i restorana u kojima se iste mogu kušati.

Putovanje je lakše uz mobilne aplikacije


Croatian Phrasebook


Aplikacija koja će vam olakšati snalaženje u Hrvatskoj - naučite najčešće korištene fraze i riječi na hrvatskom jeziku za tren oka! Odberite frazu ovisno o situaciji, bilo da je riječ o kupnji suvenira, upoznavanju novih ljudi ili hitnom slučaju, a snimka izvornog govornika pomaže vam u izgovoru.

Putovanje je lakše uz mobilne aplikacije


Croatia Traffic Info


Aplikacija Hrvatskog autokluba namijenjena je stranim turistima koji dolaze u Hrvatsku te je dostupna na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku. Nudi vam sve informacije potrebne za putovanje Hrvatskom – stanje na cestama, prometna pravila, pomoć na cesti, benzinske crpke i cijene goriva...

Putovanje je lakše uz mobilne aplikacije


Hrvatski Turistički navigator


Turistički navigator savršen je suputnik za odmor u Hrvatskoj s bazom informacija o više od 2000 turističkih subjekata te raznih glazbenih, kulturnih i sportskih manifestacija u Hrvatskoj. Baza se konstantno ažurira novim informacijama, geo-podacima, cjenicima i događajima, a satelitsko pozicioniranje omogućava vam pregled događanja u blizini, informacije o udaljenosti i odabir najbolje rute za dolazak do željene lokacije.

Putovanje je lakše uz mobilne aplikacije


Croatia Travel Guide


Interaktivan vodič po Hrvatskoj kombinira informacije s open source portala za putovanja i filtrira vam one najrelevantnije za vaše putovanje. Tako možete saznati kratku povijest Hrvatske i korisne fraze dok pretražujete mapu i upoznajete se s vašim sljedećim odredištem.

Putovanje je lakše uz mobilne aplikacije


Croatia Premium Guide


Otkrijte najljepša mjesta u Hrvatskoj i isplanirajte savršeno putovanje uz savjete iskusnih putnika. Složite plan puta koji vam najbolje odgovara i odaberite aktivnost predloženu prema vašim afinitetima, a ako se nađete u nedoumici oko odabira smještaja ili restorana, preporuke i recenzije dosadašnjih posjetitelja pomoći će vam u odabiru.

Putovanje je lakše uz mobilne aplikacije


Croatian wine&dine


Grupa hrvatskih gurmana ocijenila je ponudu restorana i vina u Hrvatskoj za vaše ultimativno iskustvo boravka. Iskušajte nabolje od hrvatske gastronomije kroz praktičan vodič kroz restorane i vinsku scenu.

Putovanje je lakše uz mobilne aplikacije

Zagreb be there

Nagrađena kao najbolja mobilna aplikacija 2014. godine, aplikacija Zagreb be there nudi vam pet mogućih ruta, od kojih svaka predstavlja Zagreb na ponešto drugačiji način. Tako možete iskusiti Svemirski Zagreb, Skrivena mjesta, Indie Zagreb te Osvježavajući i Klasični Zagreb, a na vama je da odlučite kojim putem krenuti.

Putovanje je lakše uz mobilne aplikacije


Zagreb Tram


Snalaženje u hrvatskom glavnom gradu nikad nije bilo lakše – aplikacija Zagreb Tram olakšava vam putovanje s jednog kraja grada na drugi zahvaljujući pregledu voznog reda tramvajskih i autobusnih linija te pronalasku vaše lokacije i i najbliže tramvajske stanice. Svoj put možete pratiti na prikazu tramvajskih linija i stanica na Google Mapsu, a obavještava vas o novostima i izmjenama u tramvajskom i autobusnom prometu.

Putovanje je lakše uz mobilne aplikacije

  

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.