Turistička ponuda

Provedi najluđu noć u Falkenstiener Hotelu & Spa Iadera

Nazdravite godini koja je pred nama na Jadranu, u prekrasnom ambijentu Falkensteiner Hotelu & SPA Iadera gdje vas očekuje obilje zabave i izvrsnih kulinarskih specijaliteta

Provedi najluđu noć u Falkenstiener Hotelu & Spa Iadera

Kažu da se po Silvestrovu poznaje cijela nova godina pa ako još niste odlučili gdje ćete provesti ovu najluđu noć u godini imamo za vas jedan sjajan prijedlog - provedite SEA-LVESTERSKU noć na Jadranu, u oazi Falkensteiner Hotel & Spa Iadera koji vam nudi suvremeni mediteranski ugođaj uz najbolje Acquapura Spa tretmane, kulinarska blaga i nezaboravnu zabavu. Sve vas to očekuje na SEA-LVESTROVO. 

Ugrijte se na kubanski način

Vanjska novogodišnja tržnica hotela Iadera na terasi Sotto Voce bara sa tradicionalnim novogodišnjim grickalicama, kuhanim vinom, tradicionalnim hrvatskim kolačima i mirisom pečenih kestena poziva vas da već 30.12. započnete s novogodišnjim slavljem. Poseban vas program očekuje uz ambijent uzbudljivog i predivnog otoka Kube, u sklopu čega ćete moći uživati u kubanskim cigaretama uz obilje ruma i degustaciju raznovrsnih kubanskih koktela. Usto, ove će godine riblja tržnica biti začinjena kubanskim okusima. 

Nakon večere, kubanska zabava i salsa čekaju samo na vas! Obucite najšareniju odjeću, kubanski šešir i ne zaboravite ponijeti brdo pozitivne energije koja će vam zasigurno zatrebati. Očekuje vas Salsa plesni program uz plesače, zvuk bubnjeva i bongosa. Pokažite svijetu svoje plesne pokrete jer one najbolje očekuju poslastice i pokloni.

Zasjajte kao dijamant u novogodišnjoj noći

Sjajite kao dijamant u Acquapura Spa-u gdje će od 31.12. biti organizirane radionice na temu kako napraviti zimski piling uz pomoć cimeta i meda. Za parove su pripremljene radionice u Hamamu gdje imaju priliku naučiti osnove masaže. Tijekom popodneva dostupan je razgovor o ljepoti u Acquapura Spa-u dostupan je gdje možete saznati kako odabrati savršeni tretman za vaš tip kože, kako napraviti savršenu novogodišnju frizuru te kako se našminkati za tu posebnu prigodu.

Provedi najluđu noć u Falkenstiener Hotelu & Spa Iadera

Program se nastavlja na Sotto Voce baru gdje vas očekuje Apero, kavijar i ponuda brojnih pjenušavih vina dok će se DJ Luka pobrinuti da budete zagrijani i spremni za doček Nove godine. Dijamantna večera počinje u 20 sati uz bogat izbor ukusnih delicija najboljih recepata hrvatske kuhinje. Prateći bend započinje s najluđim novogodišnjim provodom uz zvuk najbolje glazbe koju smo voljeli slušati tijekom 2015. godine, a u ponoć vas očekuje izniman vatromet koji će vam oduzeti dah.

Zakoračite zdravo u novu godinu

Prvi dan nove 2016. godine započnite zdravo - od ranog se poslijepodneva serviraju Detox i vitaminski napitci u SPA bistrou, nakon čega slijedi tradicionalni Hamam party. Tradicionalna hrvatska večera započinje u 19:00 sati popraćena predivnim akustičnim nastupom Alena Hržice i benda.

Što može nadmašiti dan ljenčarenja uz čokoladu? Ne mnogo toga, zato je 2.1. rezerviran za čokoladni program koji počinje već za vrijeme doručka i nastavlja se uz posebne grupne SPA tretmane na bazi čokolade. Popodne možete provesti na Sotto Voce baru uživajući uz mnoge zanimljive detektivske naslove knjiga, ispijajući času čokoladnog martinija ili čokoladnog mojita dostupnog po akcijskim cijenama.

I finalna poslastica za goste koji odlaze 3.1. - oni se mogu od Falkensteiner Hotela & Spa Iadera oprostiti uz Jazz brunch te kasniji check out na raspolaganju.

Više informacija potražite ovdje

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.