Lifestyle

Promocija hrvatskog turizma: Video koji je osvojio Hrvatsku

Video trojice mladića s odmora u Hrvatskoj izazvao je lavinu oduševljenja i pozitivnih komentara

Sjećate se videa koji je 2015. godine osvojio cijelu Hrvatsku i promovirao je na najljepši način van granica Lijepe naše? Nakon što je video trojice mladića s odmora u Hrvatskoj podijeljen na stranici Vlade Republike Hrvatske, izazvao je lavinu komentara i pozitivnih reakcija. Prezentirali su Hrvatsku na najbolji mogući način, a oduševljeni komentari ispod videa pokazuju što gledatelji misle o njihovom uratku. Među komentarima su najzastupljeniji bili upravo oni kako autori videa zaslužuju još jedan odmor u Hrvatskoj.  Tako se pothvat trojice mladića pokazao kao dobra ideja kako da se za malo novaca napravi najbolja promidžba hrvatskoga turizma. Autor videa uskoro je pronađen, a direktor Hrvatske turističke zajednice, tijekom službenog posjeta Parizu, sastao se s njim, zahvalio mu i uručio prigodan poklon.

Dvotjedni posjet trojice mladića Zagrebu, Splitu, Hvaru, Pagu i Zadru te nacionalnim parkovima Krke, Paklenice i Plitvičkih jezera pokazuje svu ljepotu prirode i kulturne baštine te dobar provod koji vas očekuje u Hrvatskoj. Jedino je pitanje – što još čekate? Možda se i video s vašeg odmora u Hrvatskoj prometne u viralni hit!
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.