Događanja

Prijavi se na CIHT konferenciju zdravstvenog turizma

CIHT konferencija i ove godine u Crikvenici okuplja stručnjake iz područja medicine, turizma i srodnih djelatnosti

Prijavi se na CIHT konferenciju zdravstvenog turizma

Četvrta po redu Crikvenica International Health Tourism konferencija održavat će se 17. i 18. studenoga u crikveničkom hotelu Omorika. Radi se o konferenciji koja doprinosi primjeni aktualnih teorijskih znanja, spoznaja i trendova u praksi, naglašava strateški značaj i važnost razvoja zdravstvenog turizma u Hrvatskoj uz efikasno povezivanje i plasman ponude na inozemno i domaće tržište. Konferencija okuplja 18 uglednih predavača i stručnjaka iz 7 zemalja (Hrvatska, Slovenija, Poljska, Njemačka, Amerika, Indija i Velika Britanija) koji će podijeliti svoja vrijedna znanja i iskustva.

Dvodnevna konferencija mjesto je sastanka uglednih domaćih i stranih predavača te stručnjaka iz područja medicine, turizma i gospodarstva, sve s ciljem uvođenja novih trendova u turizmu i medicini. CIHT konferencija doprinosi implementaciji aktualnih trendova medicinskog turizma u Hrvatskoj koja, zahvaljujući povoljnoj klimi, prirodnim ljekovitim resursima i medicinskim kapacitetima, ima dugu tradiciju u lječilišnom turizmu.

Dok je prvi dan konferencije rezerviran za predavanja, drugog će se dana organizirati i B2B radionica na kojoj će domaći i strani sudionici moći razmijeniti iskustva, proširiti krug poslovnih partnera te dogovoriti buduću suradnju. Osim B2B radionice, za drugi dan konferencija planira se obilazak i razgled zdravstvenih institucija Kvarnera.

Vrijednost CIHT konferencije i ove su godine prepoznali uvaženi pokrovitelji: Predsjednica Republike Hrvatske, gospođa Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo turizma, Primorsko-goranska županija, Grad Crikvenica, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Turistička zajednica Kvarnera.

Prijave su moguće na sljedećem
linku zaključno sa 16. studenim. Više informacija potražite na službenoj internetskoj stranici konferencije i Facebook stranici.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.