Turistička ponuda

Prepustite se užicima u Hrvatskom zagorju kakvo vam nudi Hotel Villa Magdalena

Hotel Villa Magdalena otvoren je prije 11 godina kao prvi hotel u Hrvatskom Zagorju koji svojim gostima nudi odmor s 4*

Prepustite se užicima u Hrvatskom zagorju kakvo vam nudi Hotel Villa Magdalena
Od starta hotel je nudio iskorak u ponudi hrvatskog turizma – luksuzni i jedinstven smještaj, vrhunsku gastronomiju te wellness doživljaj upotpunjen ljekovitom, termalnom vodom. Vrlo brzo je gastronomiju prepoznala struka te je hotel već 2010. godine ušao u prestižni vodič Gault Millau kao jedan od top restorana kontinentalne Hrvatske.
 
Priča se širila i hrvatska struka koja prati kvalitetu u turističkim objektima je tri godine zaredom proglasila Hotel Villa Magdalena najboljim malim kontinentalnim hotelom (2012, 2013 i 2014. godine). Uz to hotel su pratile vrhunske recenzije i nagradne na poznatim booking i review portalima. Hotel je u startu imao 9 smještajnih jedinica gdje svaka smještajna jedinica ima jacuzzi s termalnom vodom u dnevnom boravku, nagrađivani pansionski i a-la-carte restoran, mali panoramski wellness sa saunama i whirlpoolom i mali vanjski, ljetni bazen.
 
Prepustite se užicima u Hrvatskom zagorju kakvo vam nudi Hotel Villa Magdalena
 
Priča je podignuta na višu razinu ponude proširenjem hotela koje je završeno u lipnju 2017. godine. Hotel je kompletno obnovljen i proširen s 15 novih smještajnih jedinica – Spa Premium dvokrevetnih soba gdje svaka također ima jacuzzi s ljekovitom termalnom vodom u dnevnom boravku. 
 
Panoramska wellness oaza je proširena novim bazenom od INOXa, novim saunama i fitness prostorijom. Restoran i restoranska terasa je kompletno renovirana i proširena sukladno novim kapacitetima. U ponudi su dvije nove prostorije za seminare i manje kongrese koje se mogu spojiti u jednu veću ukupnog kapaciteta 70 osoba.
 
Gastronomija hotela je oduvijek bila bitna značajka ponude gdje se posebno biraju sezonske namirnice te se od istih radi moderna prezentacija za koju je zaslužan chef Mislav Božić. Mislav Božić je svoj petogodišnje iskustvo iz restorana u Japanu prenio u prvi fine-dining restoran u Hrvatskom Zagorju. 
 
Prepustite se užicima u Hrvatskom zagorju kakvo vam nudi Hotel Villa Magdalena
 
Pansionski gosti dobivaju jedan poseban gourmet doživljaj gdje su večere u minimalno 5 sljedova, a svaki slijed pomno odabranih namirnica i odabranog načina pripreme svim osjetilima pruža jedan poseban doživljaj.
 
Restoran je najnagrađivaniji restoran u Hrvatskom Zagorju, a nositelj je višegodišnjih priznanja 100 najboljih restorana Hrvatske, top restorana Hrvatske prema izboru Dobri restorani, top restorana Hrvatske prema izboru Akademia, visokim ocjenama na TripAdvisoru. 
 
Prepustite se užicima u Hrvatskom zagorju kakvo vam nudi Hotel Villa Magdalena
 
Panoramska wellness oaza pruža svim gostima hotela jedinstveno mjesto opuštanja i uživanja u blagodatima ljekovitosti prirodne termalne vode. U ponudi su INOX unutarnji grijani bazen, ljetni vanjski bazen s hladnom vodom, finska i bio sauna, infra sauna i parna sauna, veliki izbor masaža i wellness i beauty tretmana, mali fitnes. 
 
Hotel nudi bogati izbor tematskih paket aranžmana. Odaberite željeni doživljaj – romantika, wellness, gourmet, kultura ili aktivni odmor i na izbor imate nekoliko tematskih paketa koji će vam pružiti čaroban odmor u Hrvatskom Zagorju.
 
Od nedavno u ponudi su i tematski paket aranžmani koji nude individualne yoga sate za početnike, posebnu ayurveda prehranu te sve kompletno revitalizaciju duše i tijela.
 
Od aktivnih paketa tu su paketi s uključenim biciklima, nordijskim štapovima, paketi s uključenim tečajem za ronjenje OWD u specijalnom bazenu za ronjenje dubine 5 metara. Tu su vožnje quadovima, posjete vinarijama s uključenim degustacijama vina.
Posebno smo ponosni na naše romantične pakete za razne „posebne“ prilike od obljetnica veza/brakova, medenih mjeseca do posebnih paketa za „Prosidbu“. Kroz 9 godina imali smo na desetke prosidbi i sve su sretno završile.
 
Prepustite se užicima u Hrvatskom zagorju kakvo vam nudi Hotel Villa Magdalena
 
Surađujemo sa svim dvorcima i muzejima u Hrvatskom Zagorju te našim gostima u paket doživljaj osiguravamo kompletni plan svih aktivnosti koje doživljaj pruža.
 
Hotel se nalazi u centru Krapinskih Toplica, samo 45 km od Zagreba, 10 km od autoceste A2 Zagreb-Macelj. 
 
Hotel radi cijele godine, postoje blage razlike u sezonama, no klasična sezonalnost ne postoji. Goste hotela čine cca 50% domaći gosti – većinom iz Kvarnera, Istre je južne Dalmacije. Strane goste predvode Slovenci, a slijede ih Talijani i Austrijanci. Hotel je do proširenja imao godišnju rekordnu popunjenost od 82%, nakon proširenja težimo brojci od 65%.
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.