Vijesti

Predstavljamo HTI News Magazine - prvo izdanje časopisa HTI konferencije

Jedan od noviteta 7. HTI konferencije je i prvo izdanje časopisa HTI News Magazine, tiskano na 132 stranice u luksuznoj glossy varijanti

Predstavljamo HTI News Magazine - prvo izdanje časopisa HTI konferencije

Prestižna HTI (Health Tourism Industry) konferencija, koja se od 28. veljače do 2. ožujka 2017. godine održava u rovinjskom hotelu Lone, već se odavno etablirala kao nezaobilazan događaj u industriji zdravstvenog turizma. Osim što standardno okuplja vodeće dionike svjetskog zdravstvenog turizma iz privatnog i javnog sektora, njezino će sedmo izdanje predstaviti i određene novitete. Inovativni 3u1 integrirani skup ove godine uključuje još dva međunarodna događanja - International Luxury Hotel Association Summit i Taste the Mediterranean Festival, a tu je i prvo izdanje časopisa HTI News - European Health Tourism Industry Magazina, tiskano na 132 stranice u luksuznoj glossy varijanti, prvom takve vrste u europskim okvirima.

HTI News Magazine pridonosi pozicioniranju Hrvatske kao privlačne europske destinacije zdravstvenog turizma, o čemu svjedoči kvaliteta i stručnost zdravstvenog kadra, vrhunska usluga i pristupačne cijene. - Iako je magazin namijenjen B2B promociji, napravljen je u obliku lifestyle magazina s ciljem da olakša „prepoznavanje“ sličnima. Radi se o jednoj suptilnoj promociji - mišljenja sam da se tek kroz novinarski tekst, reportažu ili intervju može puno lakše prepoznati s kim biste voljeli surađivati. A ako zatreba brza informacija i kontakti, oni su u Info boxu, zajedno s QR kodom koji vodi direktno na englesku verziju stranice. – kazala je Andrea Šitum, direktorice tvrtke Nativa media i urednica HTI News Magazina.

Predstavljamo HTI News Magazine - prvo izdanje časopisa HTI konferencije

Uz goleme potencijale hrvatskog zdravstvenog turizma i planove za njegov daljnji razvoj, magazin također donosi vijesti i aktualnosti koje se tiču struke, posebno kad je riječ o marketingu, brendiranju i certificiranju u segmentu zdravstvenog turizma. S obzirom na to da se uz HTI konferenciju održavaju još dva događanja – ILHA Summit i festival Taste the Mediterranean – tu su i nezaobilazne teme luksuznog turizma i gastronomije kako bi magazin savršeno zaokružio priču ovogodišnjeg izdanja konferencije.

A kako široko područje zahvaća zdravstveni turizam, pojašnjava Zdeslav Radovčić, osnivač i direktor HTI konferencije. - Zdravstveni turizam vrlo je kompleksna industrija, koja uključuje veliki broj popratnih elemenata pa tako i luksuzno hotelijerstvo i zdravu prehranu. Koliko je zdravstveni turizma važan za industriju govori i činjenica da je najveća svjetska asocijacija lukuznog hotelijerstva odlučila svoj europski summit pozicionirati upravo uz HTI konferenciju i održati ga u paralelnom terminu. Taste the Mediterranean Festival predstavit će mediteransku prehranu koju je Svjetska zdravstvena organizacija proglasila najzdravijom na svijetu. Dakle, i ovaj segment se zaista u potpunosti integrira s industrijom zdravstvenog turizma.

HTI News Magazine premijerno će biti predstavljen i podijeljen sudionicima 7. HTI konferencije u Rovinju. Zato, posjetite s nama najbolje europske destinacije zdravstvenog turizma, zavirite u top šest luksuznih hotela, uživajte u raskošnim wellness & spa tretmanima ili pronađite svojeg sljedećeg partnera u zdravlju... Sve to i još mnogo više čeka vas u prvom izdanju HTI News Magazina!
 

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.