Vijesti

Predstavljamo 4 Seasons Croatia - turistički lifestyle magazin

Jedinstveni projekt promocije hrvatskog turizma - 4 Seasons Croatia, promovira hrvatsku turističku ponudu kroz sve četiri sezone

Predstavljamo 4 Seasons Croatia - turistički lifestyle magazin

Dragi naši prijatelji, s ponosom vam predstavljamo prvi turistički lifestyle magazin 4 Seasons Croatia koji ćete od danas, 23.12. 2015., moći pronaći na web adresi www.4seasonscroatia.com.

No, prije no što vam ispričamo malo više o nama, zamolit ćemo vas da nam odgovorite na jedno jednostavno pitanje: Koje vam prve asocijacije padaju na pamet kada se spomene Hrvatska?

More? U redu. Teško da ćete u Europi naći ljepše more. Sunce? Da, imamo puno sunčanih dana u godini, pogotovo na obali. Otoci? Jesu, naši su otoci najljepši na svijetu. Vina? I vina su nam odlična, a o hrani da ne pričamo. Hrvatska je zemlja u kojoj volite provoditi godišnje odmore? Vjerujemo da jesmo.
 
Ali, znate li da to nije sve te da Hrvatska može stranim turistima ponuditi i mnogo, mnogo više od ovoga što smo sada nabrojali, a prvenstveno - svjetski poznate stručnjake, najmodernije zdravstvene usluge, wellness ponudu u skladu sa svjetskim trendovima, vrhunsku gastronomiju te smještaj u najluksuznijim hotelima i apartmanima. 
 
Hrvatska je stoga destinacija za sve četiri sezone – proljeće, ljeto, jesen i zimu, a 4 Seasons Croatia je jedinstveni projekt koji promovira hrvatsku sezonsku, vansezonsku ponudu, zdravstveni turizam, wellness i gastro ponudu, a koji će, zbog zanimljivih sadržaja i dvojezičnih objava, rado pratiti i strani i domaći turisti. Za početak, portal ćete moći pratiti na hrvatskom jeziku, a engleska verzija portala starta već u siječnju 2016. 
 
Kakve ćete sadržaje moći pronaći na portalu 4 Seasons Croatia? Čitateljima će, uz relevantne informacije, edukativne članke, reportaže i intervjue, biti dostupan i Adresar - baza podataka zdravstvenih ustanova, klinika estetske kirurgije, stomatoloških poliklinika i ordinacija, wellness centara, hotela i restorana kako bi im iskustvo i doživljaj posjeta Hrvatskoj bili što potpuniji i ugodniji. 
 
Iza portala 4 Seasons Croatia stoji tvrtka Nativa media i isti onaj uspješni tim koji stoji iza jednog od najčitanijih zdravstvenih lifestyle portala u Hrvatskoj - Naturala.hr što je, vjerujemo, razlog više da nam poklonite svoje povjerenje.
 
Osim na adresi www.4seasonscroatia.com, moći ćete nas pratiti i na našoj Facebook stranici. Pišite nam na 4seasonscroatia@naturala.hr, nazovite nas na +3851 7770694 ili na +38595 5080653, a možete nam se javiti i preko naše kontakt forme ili preko forme za komentiranje koju ćete pronaći ispod članaka – pomozite nam kreirati sadržaj, pošaljite nam svoje želje, sugestije, kritike ili osvrte. Javite nam se i u slučaju da vas zanima promocija na našem portalu, a više o oglašavanju pronađite ovdje.
 
I za kraj, dopustite da vam poželimo mirne blagdane i sretnu Novu 2016., obilje sreće i veselja i prije svega – zdravlja. 
 
Vaša 4 Seasons Croatia 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.