Vijesti

Posljednja prilika da glasate za Hvar!

Glasanje za najbolju europsku destinaciju završava u četvrtak, 8. veljače 2018. godine, u 10:00 sati

Posljednja prilika da glasate za Hvar!

Otok Hvar trenutno se nalazi u TOP 5 odredišta, a izbor za najbolju destinaciju Europe za 2018 se bliži kraju! Glasanje završava ovaj četvrtak, 8. veljače, 2018. u 10:00 sati. Daj svoj glas!

Hvar nas je zadivio svojom raznolikošću, izvrsnom lokacijom i sposobnošću da svojom ponudom zadovolji i najzahtjevnijeg turista. Ovo je prvi put da je čitav otok nominiran za ovu prestižnu nagradu i to zbog svoje palete lako dostupnih lokacija koje nude bogat izbor raznih vrsta odmora. Izabrati odmor među svim odredištima Hvara stavit će svakog turista na slatke muke.

Dosadašnji uspjeh otoka Hvara u ovom izboru, i to u konkurenciji sa svjetski poznatim odredištima poput Pariza, Barcelone, Atene i Budimpešte, podsjetio nas je na svo turističko bogatstvo koje Hrvatska može ponuditi.

Posljednja prilika da glasate za Hvar!

Jeste li iskusili odmor na Hvaru? Jeste li uživali u njegovim predivnim plažama, netaknutoj prirodi, povijesnom i kulturnom naslijeđu?

Pokažite koliko volite Hvar i učinite ga najboljim odredištem Europe!

>> Daj svoj glas!

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.