Vijesti

Poluotok Pelješac - glavna zvijezda novog broja tipTravel magazina

Na 118 stranica novog broja magazina niz je i drugih tema iz ostalih hrvatskih primorskih i kontinentalnih odredišta koja u proljetnim mjesecima turiste potiču na aktivan odmor i uživanje

Poluotok Pelješac - glavna zvijezda novog broja tipTravel magazina

Poluotok Pelješac, predstavljen kao skriveni dragulj Mediterana, glavna je tema novog broja tipTravel magazina. Taj biser hrvatskog juga opisan je kao destinacija netaknute i očuvane prirode, čistog mora, lijepih plaža, svjetskih kulturnih vrijednosti, vrhunskih plavaca i ukusnih kamenica te niza mogućnosti za aktivan odmor. U reportaži su posebno istaknuti turistički aduti četiriju najvećih odredišta na poluotoku - Stona, Orebića, Trpnja i Janjine. Iz Dubrovačko-neretvanske županije predstavljeni su i otoci Korčula i Mljet, Dubrovačko primorje te ples Linđo, najpopularniji ples dubrovačkog kraja.

Na 118 stranica novog broja magazina niz je i drugih tema iz ostalih hrvatskih primorskih i kontinentalnih odredišta koja u proljetnim mjesecima turiste potiču na aktivan odmor te uživanje u brojnim manifestacijama. Od kontinentalnih odredišta su tako predstavljeni Zagreb, Karlovac, Ogulin i Bjelovarsko-bilogorska županija, jedinstvena i po atraktivnoj konjičkoj turističkoj stazi koja privlači sve više zaljubljenika u taj sport iz Hrvatske i svijeta. Magazin donosi i reportaže o Nacionalnom parku Krka, Vodicama, Solinu, Crikvenici te otocima Lošinju, Rabu i Šolti, dok je sa svojom avanturističkom ponudom predstavljen Omiš.

Rubrika Wellness&Spa ovog puta donosi članak o važnosti detoksikacije za zdravlje i vitalnost, dok je u rubrici Hrvatska online predstavljen i portal Naturala.hr. Od vrijedne hrvatske UNESCO baštine predstavljeno je Nijemo kolo s područja Dalmatinske zagore. Veliki promotori Hrvatske u svijetu su i naši glazbenici, pa magazin donosi intervju s poznatim violončelističkim dvojcem, 2Cellos. Izazove sa svojih brojnih ekspedicija na najviše vrhove svijeta kroz intervju je otkrio poznati hrvatski alpinist i putopisac, Stipe Božić. Od inozemnih je destinacija u novom broju predstavljen Istočni Tirol (Austrija) sa svojim gradićima Sillianom i Kalsom.

Podsjećamo, tipTravel magazin je prvi hrvatski digitalni i interaktivni online magazin o turizmu i putovanjima, a izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici

tipTravel magazin čitaj na hrvatskom, engleskom i njemačkom izdanju ili besplatno preuzmi aplikaciju (obogaćenu interaktivnostima) u AppStore-u.

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.