Zdravstveni turizam

Poliklinika Ribnjak - gdje zdravlje i ljepota idu zajedno

Imperativ Poliklinike Ribnjak je konstantan rad na inovacijama i kvaliteti usluga, u skladu s potrebama klijenata

Poliklinika Ribnjak - gdje zdravlje i ljepota idu zajedno

Poliklinika Ribnjak, eminentna je zdravstvena ustanova koja okuplja stručan tim specijalista iz područja ortopedije, plastične kirurgije i dermatovenerologije. Svakodnevno pružamo usluge estetske kirurgije i tretmana dermatologije, kozmetike, ortopedije i funkcionalne rehabilitacije, u skladu s najnovijim profesionalnim standardima. Misao vodilja i prateći slogan u Poliklinici Ribnjak je „Zdravlje i ljepota – zajedno“, i u skladu s tim svoju ponudu kontinuirano upotpunjavamo najnovijim modelima neinvazivnih zahvata, kako bi željama klijenata i njihovim poteškoćama pristupili na što prirodniji i za njih što zdraviji način.
 

Poliklinika Ribnjak - gdje zdravlje i ljepota idu zajedno

Inovacije i kvaliteta

- Mi u Poliklinici Ribnjak shvaćamo koliko je bitno pratiti dnevne potrebe naših klijenata i klijentica stoga konstantno radimo na inovaciji i kvaliteti naših usluga, te pristupačnosti cijena istih - kaže Milan Milošević, dr. med., spec. ortopedije i vlasnik Poliklinike Ribnjak, koji vodi Centar za ortopediju i funkcionalnu rehabilitaciju. Nakon što je 1999. diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i 2001. položio stručni ispit, 2003. godine osnovao je Polikliniku Ribnjak, te završio specijalističko usavršavanje pri Klinici za Traumatologiju 2008. godine. Iste godine započinje sa subspecijalističkim usavršavanjem iz traumatologije lokomotornog sustava u trajanju dvije godine. Tako je 2010. stekao zvanje specijaliste traumatologije koštano-zglobnog sustava. U svakodnevnoj ortopedskoj ambulanti suvereno koristi ultrazvuk zglobova, mišića, ligamenata kod odraslih i djece.

Poliklinika Ribnjak - gdje zdravlje i ljepota idu zajedno

Uže područje rada dr Miloševića su kirurški zahvati šake i stopala te liječenje ozljeda mekih tkiva primjenom autologne kondicionirane plazme (ACP metoda), što se primjenjuje u tretmanima oboljenja i ozljede zglobova, tetiva, ligamenata cijelog tijela. Tu spadaju artroze ili starenja zgloba, puknuća ligamenata i tetiva ramena, koljena, gležnja i slično, do svih vrsta sportskih ozljeda. Dr. Milošević je ovlašteni sudski vještak iz ortopedije te je u postupku licenciranje za rad liječnika u nogometu kod UEFA-e.

Estetski tretmani

Estetski i kozmetički tretmani, bodyform paketi te dermatovenerologija provode se u novootvorenom Estetskom centru Poliklinike Ribnjak, u ulici Grada Mainza 17 u Zagrebu. Pod stručnim vodstvom prof. dr. sc. Aleksandre Basta-Juzbašić, specijalistice dermatologije i dermatovenerologije, nudimo lepezu revolucionarnih neinvazivnih tretmana i najnovijih dermatoloških rješenja.

U tretmanima se koristi Skinceuticals profesionalna dermokozmetika, s visokim udjelom aktivnih sastojaka koji u svojoj lepezi preparata imaju odgovore za svaki problem kože. Poliklinika Ribnjak, inače, redovito surađuje s proizvođačima u izradi i kreiranju protokola primjene kozmetike ili aparata, kako bi oni bili što bolje prilagođeni individualnim potrebama svakoga klijenta i klijentice.

Poliklinika Ribnjak - gdje zdravlje i ljepota idu zajedno

Među tretmanima se ističe E-IPL, revolucionarna selektivna, foto-ionska terapija, koja se koristi kod poremećaja pigmentacije, tretmana mikrokapilara i u trajnom odstranjivanju dlačica.

Povećanje usana i tretman bora

Prednost u anti-aging njezi, regeneraciji i prirodnom buđenju kolagena dajemo mikroigličnom tretmanu Dermatude, koji potiču prirodnu regeneraciju i pojačano stvaranje kolagena. Idealan je u kombinaciji s matičnim stanicama, jer se tako postiže maksimalan učinak pomlađivanja kože. Procedura se može ponoviti u više navrata, samostalno, ili s aplikacijom matičnih stanica. Matične stanice u Poliklinici Ribnjak upotrebljavaju se i u estetskim tretmanima. Plazma sadrži krvne stanice trombocite, čija lokalna primjena dokazano potiče regeneraciju tkiva, u ovom slučaju kolagena i elastina. Tako na potpuno siguran, bezbolan i efikasan način možemo iskoristiti biološki potencijal našeg organizma.

Silhouette Soft konci tretman omogućuje, pak, da riješite blagu obješenost i manjak svježine lica i vrata, bez opće anestezije i kirurških rezova, kao i boravka u bolnici.

Poliklinika Ribnjak - gdje zdravlje i ljepota idu zajedno

U Poliklinici Ribnjak se izvode estetski tretmani hijaluronskom kiselinom, koji su danas široko prihvaćeni u revitalizaciji kože i povećanju usana. Korištenjem hijaluronske kiseline, same ili u kombinaciji s drugim tretmanima poput microneedle (Dermatude) tretmana, PRP-a i Botox terapije, konture lica se korigiraju i podižu, a bore se reduciraju do minimuma. Pritom možete birati između vodećih svjetskih brendova u ovome području: Juvederm, Teosyal i Decoria.

Fiber-fitness

Aparatom Cryodine supreme u bodyform tretmanima izvodi se selektivna mobilna kriolipoliza i termodinamička terapija, poznata kao Fiber-fitness. Za razliku od većine drugih metoda, ova je metoda mršavljenja sigurna, djelotvorna i manje invazivna. Zanimljivi su i rezultati s najnovijom generacijom LPG aparata za trajno razbijanje najtvrdokornijih masnih naslaga i celulita.

Klijentima su na raspolaganju i vrhunski stručnjaci iz područja plastične kirurgije, bilo da želite ukloniti višak kilograma liposukcijom, povećati ili zategnuti svoje grudi, ili korigirati nos ili uške. Naš stručan tim čini čak 5 specijalista iz različitih područja plastične kirurgije, koji pokrivaju sve tipove estetskih operacija.

www.poliklinika-ribnjak.hr

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.