Zdravstveni turizam

Poliklinika Bagatin dobitnica je IMTJ nagrade za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju

Poliklinika Bagatin osvojila je nagradu i veliko priznanje za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju u 2017. godini te ušla u top 3 najboljih klinika za inicijativu u marketingu

Poliklinika Bagatin dobitnica je IMTJ nagrade za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju

Vodeći događaj u industriji turizma i zdravstva, IMTJ Medical Travel Summit 2017., ove se godine održao u Opatiji. Od velikog je značaja za hrvatsko gospodarstvo jer je prisustvovalo gotovo 350 predstavnika najvećih svjetskih institucija iz industrija zdravlja i turizma, a iz više od 45 zemalja svijeta. O veličini i važnosti summita govori i činjenica da se do sada održavao u Dubaiju, Londonu i Madridu, što našu Hrvatsku i bajnu Opatiju svrstava u društvo vodećih destinacija svijeta. Poliklinika Bagatin bila je i ponosni srebrni sponzor ovog događaja, zbog čega su se našli 'uz bok' vrhunskim svjetskim klinikama.

>> Poliklinika Bagatin – priča o uspjehu i izvrsnosti

Organizacija IMTJ slavi izvrsnost te postignuća pružatelja usluga diljem svijeta zbog čega se svake godine dodjeljuju nagrade najboljima kroz 19 kategorija. Svi dosadašnji napori Poliklinike Bagatin u pozicioniranju Hrvatske kao top destinacije na svjetskoj karti medicinskog turizma, a potom i same Poliklinike kao privatne poliklinike broj 1 u regiji, prepoznati su od strane organizacije zbog čega su bili nominirani u čak dvije kategorije. Nominacije su pristizale iz svih dijelova svijeta što dobiveno priznanje za najbolju međunarodnu kliniku čini još većim.

Poliklinika Bagatin dobitnica je IMTJ nagrade za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju

Nominacija u kategoriji marketinga, za najbolju međunarodnu marketinšku inicijativu po pitanju brendiranja Poliklinike, jednako je vrijedna. Aktivnosti poput intenzivne suradnje s lokalnim i državnim institucijama poput Hrvatske gospodarske komore, različitih ministarstva - Turizma, Zdravstva, Vanjskih i europskih poslova, Ureda predsjednice, Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Zagreba pokazale su se ključnima i izuzetno važnima. Destination Guide, vodič na engleskom jeziku kroz sve potrebne informacije o uslugama Poliklinike i Zagrebu kao top turističkoj destinaciji, sudjelovanja na međunarodnim konferencijama, formiranje odjela za medicinski turizam… doveli su ih do samoga finala, među 3 najbolje klinike na svijetu.

IMTJ nominacije Poliklinike Bagatin za najbolju međunarodnu kliniku

Dokaz hrvatske kvalitete usluge, važnosti destinacije i zajedničkog rada, velika su postignuća i drugih hrvatskih klinika. Tako je Specijalna bolnica Sv. Katarina, specijalizirana za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, proglašena najboljom međunarodnom specijalnom bolnicom. Poliklinika Rident osvojila je priznanje za najbolju međunarodnu dentalnu kliniku godine, a Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost, u kategoriji najbolje međunarodne očne klinike osvojila je visoko 2. mjesto.

>> Ognjen Bagatin: Marketingom u zdravstvenom turizmu do globalne prepoznatljivosti

Za kraj, zamolili smo ravnatelja Poliklinike Bagatin, gospodina Ognjena Bagatina, za komentar - Kvaliteta usluge estetske kirurgije u Poliklinici Bagatin na najvišem je nivou, jednako kao i marketinške aktivnosti koje smo poduzeli ne bi li se u što boljem svjetlu prezentirali inozemnim potencijalnim klijentima i pacijentima. Ovom nagradom za naš smo predani rad dobili potvrdu od strane struke. Došla je kao 'kruna' na potvrdu kvalitete od strane naših pacijenata koji nam svakodnevno ukazuju svoje povjerenje.

Poliklinika Bagatin dobitnica je IMTJ nagrade za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju

Jednako sam ponosan i na našu drugu nominaciju koja nas je svrstala među top 3 klinike u svijetu kada su u pitanju marketinške aktivnosti. Ponosan sam i zahvalan svakom članu svog tima koji je svojom predanošću i ljubavlju prema onome što radimo, doprinio priznanju. Vi ste moji superheroji!


www.poliklinikabagatin.hr

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.