Wellness

Poliklinika Bagatin: Do željene figure uz neinvazivne tretmane oblikovanja tijela

Poliklinika Bagatin najavila je novu kampanju Centra za oblikovanje tijela sloganom Željeno tijelo za bezbrižan osjećaj

Poliklinika Bagatin: Do željene figure uz neinvazivne tretmane oblikovanja tijela

Oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin sinonim je za zatezanje kože tijela, redukciju neželjenog, tvrdokornog celulita i smanjenje obujma kritičnih područja pomoću neinvazivnih tretmana – Venus Legacy multipolarne radiofrekvencije, Med Contour Multipower tretmana te Zerona hladnog lasera. Za što bolje rezultate, uz obavezno savjetovanje s nutricionistom, radi se i Seca mBCA 515 medicinska analiza sastava tijela te Styku 3D mjerenje obujma tijela što je velika novost u ponudi.

Novu kampanju Centra za oblikovanje tijela najavili su sloganom 'Željeno tijelo za bezbrižan osjećaj' i na nedavno održanom press eventu predstavili je vodećim hrvatskim medijima, a u društvu dragih ambasadora i prijatelja - Ecije Ojdanić, Indire Levak, Ivane Husar Mlinac, Lane Jurčević, Deana Pelića, Marije Husar Rimac, Hane Hadžiavdagić Tabaković te Korane Gvozdić.

Svaka žena vidi neku malu nepravilnost na svome tijelu koju želi riješiti kako bi se osjećala bolje i slobodnije, kako bi se osjećala bezbrižno u svome tijelu u toplijim mjesecima koji slijede. Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin pobrinut će se za sve te sitne nepravilnosti. Jer opušteno ljeto započinje s prvim tretmanom!

>> Poliklinika Bagatin – priča o uspjehu i izvrsnosti

Zatezanje opuštene kože tijela


Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija inovativan je tretman koji prvenstveno zateže opuštenu kožu, ali i oblikuje vaše tijelo, smanjuje masne nakupine i celulit. Uređaj kombinira čak četiri vrhunske tehnologije - multipolarnu radiofrekvenciju, pulsirajuća elektromagnetska polja te VariPulse i RealTime Feedback tehnologiju, zahvaljujući kojima su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Bez boli, nelagode, fizičkog napora i vremena potrebnog za oporavak, učinkovito se postiže poboljšanje cjelokupnog izgleda kože te željena figura tijela.

Poliklinika Bagatin: Do željene figure uz neinvazivne tretmane oblikovanja tijela

Redukcija neželjenog celulita


Uređaj najnovije generacije, Med Contour Multipower, kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog, bezbolnog i nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja neželjenog celulita i zatezanja kože. Tijekom tretmana zajedno djeluju snage ultrazvučne terapije, radiofrekvencije, limfne drenaže i vakuuma, koje pomoću faze kompresije i dekompresije uništavaju masne stanice u međustaničnoj tekućini i eliminiraju ih iz tijela.

Prvi rezultati vide se odmah nakon prvog tretmana, a u sljedećih nekoliko tjedana dolazaka na Med Contour Multipower postiže se zategnuto i lijepo oblikovano tijelo, baš onako kako vi želite.

Poliklinika Bagatin: Do željene figure uz neinvazivne tretmane oblikovanja tijela

Uklanjanje lokaliziranih masnih naslaga


Zerona neinvazivni hladni laser jedinstven je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima te istovremeno smanjuje centimetre na vašem trbuhu, stražnjici ili bokovima. Tretman je u potpunosti neinvazivan, nema nuspojava, nema osjećaja nelagode, a odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Željeni rezultat vidljiv je već kroz dva tjedna.

Poliklinika Bagatin: Do željene figure uz neinvazivne tretmane oblikovanja tijela

Novitet u ponudi – Styku 3D skeniranje obujma tijela

Poliklinika Bagatin svoju je ponudu obogatila najnovijim, revolucionarnim Styku 3D skenerom koji, zahvaljujući najmoćnijoj 3D kameri na svijetu, prilikom skeniranja vašeg tijela, stvara više od 600 detaljnih slika te daje mjere na ključnim točkama vašeg tijela, poput kukova, bedara, struka i grudi.

Poliklinika Bagatin: Do željene figure uz neinvazivne tretmane oblikovanja tijela

www.poliklinikabagatin.hr
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.