Zdravstveni turizam

Poliklinika Aviva - vaša najzdravija odluka

Kvaliteta usluge Poliklinike Aviva temelji se na potpunoj posvećenosti razumijevanju potreba korisnika i individualiziranoj ponudi cjelovitih zdravstvenih rješenja

Poliklinika Aviva - vaša najzdravija odluka

Poliklinika Aviva u Nemetovoj ulici u Zagrebu prva je poliklinička ustanova u Hrvatskoj koja počinje sa samostalnim radom na tržištu - u svojoj 39 godina dugoj tradiciji profilirala se u jedan od prepoznatljivih simbola zdravstva, prvenstveno kroz glas brojnih zadovoljnih i vjernih korisnika u cijelom tom razdoblju.

Svoj zdravstveni renome prije svega duguje predanom medicinskom osoblju. Dvadeset i pet stalno zaposlenih liječnika, njihova specijalistička znanja, potvrđeni rezultati i istinski timski rad pokretač su pozitivnih unutrašnjih promjena. Vrhunske rezultate i dijagnostiku omogućuje i moderna dijagnostička oprema uz koju je moguće otkriti promjene u najranijoj fazi, prije pojave i razvoja bolesti.

Poliklinika Aviva - vaša najzdravija odluka

Širok spektar specijalnosti

Poliklinika Aviva pokriva skoro sve specijalnosti današnje medicine: internu medicinu sa subspecijalnostima - kardiologijom, gastroenterologijom, endokrinologijom i imunologijom - radiologiju, dermatologiju, urologiju, onkologiju, neurologiju, malu kirurgiju, pulmologiju, ginekologiju, otorinolaringologiju, oftalmologiju, nuklearnu medicinu, ortopediju, fizikalnu medicinu s rehabilitacijom, psihologiju i biokemijsko-hematološki laboratorij.

Kvaliteta usluge stvarala se na potpunoj posvećenosti razumijevanju potreba svakog korisnika i individualiziranoj ponudi cjelovitih zdravstvenih rješenja, uz multidisciplinarni pristup kroz Centre izvrsnosti te razvoj najšireg spektra specijalističke dijagnostike s naglaskom na vodeće rizike suvremenog stila života.

Poliklinika Aviva - vaša najzdravija odluka

Vrhunska oprema

Poliklinika Aviva raspolaže najmodernijom dijagnostičkom opremom uz koju je moguće otkriti promjene u najranijoj fazi, prije potpunog razvoja bolesti. Izdvaja se vrhunskom medicinskom opremom među kojima je suvremena ultrazvučna i radiološka dijagnostika, najnoviji i najmoderniji uređaj za magnetsku rezonancu otvorenog tipa, za pregled bez klaustrofobije uz iznimno kratko trajanje snimanja, te 4D ultrazvuk za praćenje trudnoće koji omogućuje detaljniju procjenu anatomije ploda.

Poliklinika Aviva - vaša najzdravija odluka

Važnost sistematskih pregleda


Uz dijagnostiku i liječenje bolesti, od iznimne je važnosti i očuvanje zdravlja i prevencija razvoja bolesti koje su moguće kroz sistematske preglede. Poliklinika Aviva ističe neprocjenjivu važnost sistematskih pregleda. Kvalitetna briga o zdravlju započinje redovitim godišnjim pregledom čija je svrha rano otkrivanje faktora rizika za razvoj kroničnih i zloćudnih bolesti, kao i prvih simptoma bolesti koji omogućuju pravovremeno i uspješno liječenje.

Poliklinika Aviva - vaša najzdravija odluka

Poliklinika Aviva njeguje multidisciplinarni pristup kroz Centre izvrsnosti:

• Centar za dermatologiju i venerologiju
• Centar za zdravlje žene
• Centar za regulaciju tjelesne težine
• Anti-aging centar
• Centar za liječenje boli
• Centar za vrtoglavicu
• Centar za radiološku dijagnostiku
• Centar za štitnjaču
• Centar za zdravlje srca
• Centar za ultrazvučnu doplersku dijagnostiku
• Centar za prevenciju cerebrovaskularnih bolesti
• Centar za gastroenterologiju
• Centar za oftalmologiju
• Centar za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i medicinski fitness
• Vlastiti medicinsko – biokemijski laboratorij

www.poliklinika-aviva.hr

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.