Vijesti

Pogledaj u oblake i odleti u Prag, Bukurešt i Milano - još povoljnije

Croatia Airlines nastavlja akciju Pogledaj u oblake te nudi povoljnije cijene povratnih aviokarata za Prag, Bukurešt i Milano

Pogledaj u oblake i odleti u Prag, Bukurešt i Milano - još povoljnije

Croatia Airlines u ožujku vam nudi povratne aviokarate za izravne letove iz Zagreba u Prag po povoljnoj cijeni već od 119 eura, Bukurešt već od 159 eura i Milano već od 169 eura.

Mnogo je razloga za posjet ovim gradovima. Poletite u zlatni Prag, jedan od najljepših europskih gradova čija je prošlost ostavila trag u njegovoj sadašnjosti. Posjetite Bukurešt, grad parkova i lijepe arhitekture, koji nazivaju Parizom Istoka. Očekuje vas i Milano, moderan i najveći grad sjeverne Italije, koji je zbog gospodarske razvijenosti i visoke kulture življenja, uzor mnogim metropolama.

Rezervirajte svoj let na vrijeme i od travnja do listopada, više puta na tjedan, poletite u ove atraktivne gradove!

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice Croatia Airlinesa i uključuju ručnu prtljagu do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr i pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake!

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.