Vijesti

Pogledaj u oblake akcija se nastavlja

Kakve je sve pogodnosti pripremila Croatia Airlines u srpnju?

Pogledaj u oblake akcija se nastavlja

Croatia Airlines vam u srpnju, u sklopu mjesečne akcije Pogledaj u oblake, nudi povoljnije aviokarte za Barcelonu i Lisabon. Povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Barcelonu možete kupiti po cijeni već od 179 eura, a za Lisabon već od 199 eura. Letove po promotivnim cijenama možete realizirati u razdoblju od
29. listopada do 8. siječnja iduće godine.

Novost je da će domaći avioprijevoznik, u ova nezaobilazna turistička odredišta atraktivna u sva godišnja doba, uskoro letjeti veći dio godine. Tako u maštovitu Barcelonu, i tijekom zimskog reda letenja, možete otputovati četvrtkom i nedjeljom te uživati u osobitostima arhitektonskih zdanja, noćnom životu i shoppingu. Vrijedi posjetiti i Lisabon, ponedjeljkom i petkom, jer je taj grad nazvan Kraljicom mora i jedna je od najljepših europskih prijestolnica.

Cijene se odnose na aviokarte kupljene preko web stranice Croatia Airlinesa i uključuju prijevoz prtljage, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju i odaberite svoje odredište!
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.