Turistička ponuda

Ovaj hotel su obožavale Jackie Kennedy i Sofija Loren

Svečano otvoren hotel u kojem su noćili Jackie Kennedy, Sofia Loren, kralj Edward i Wallis Simpson

Ovaj hotel su obožavale Jackie Kennedy i Sofija Loren
Hotel Korčula De La Ville, apartmani Korkyra Gardens i Hotel Liburna svečanim su događanjem i službeno otvoreni čime je završen prvi ciklus investicije HTP Korčula na ovoj destinaciji čime Korčula dobiva mjesto u turističkoj ponudi koje i zaslužuje. Svečano događanje se događalo u hotelu Liburna koji je u 80-im godinama izgrađen po nacrtima slavnog hrvatskog arhitekta Bernarda Bernardija rođenog u Korčuli, a koji je ove sezone totalno obnovljen u modernom duhu.
 
Osim hotela Liburne, svečano su otvoreni i hotel Korčula De La Ville koji je hotel s dugom i bogatom tradicijom i starim šarmom koji ga prati još od daleke 1912. godine, a u najslavnijim danima posjetili su ga kralj Edward Vlll. i Wallis Simpson, poznata engleska književnica Rebecca West, Jackie Kennedy te Jovanka Broz i predsjednik Josip Broz Tito. Otvoreni su i apartmani Korkyra Garden koji su se smjestili u mirnoj uvali Zaljeva školjki, a koji su idealni za cijelu obitelj. 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.