Vijesti

Oslo, Stockholm ili Prag? Croatia Airlines nudi povoljnije letove za popularne destinacije

Povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Oslo možete kupiti po cijeni već od 180 eura, za letove u Stockholm od 177 eura, a za letove u Prag od 119 eura

Oslo, Stockholm ili Prag? Croatia Airlines nudi povoljnije letove za popularne destinacije

Tražite li europsku destinaciju u kojoj biste proveli drugačiji ljetni odmor, predlažemo da otputujete u Oslo, Stockholm ili Prag. 

Croatia Airlines, u sklopu mjesečne akcije u kolovozu, nudi vam povoljnije cijene aviokarata za te gradove. Tako povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Oslo možete kupiti po cijeni već od 180 eura, za letove u Stockholm od 177 eura, a za letove u Prag od 119 eura.

Želite li posjetiti Oslo, norvešku prijestolnicu na istoimenom fjordu, poletite Croatia Airlinesom i prošetajte parkovima i zelenim trgovima s fontanama. Posjetite Stockholm, kraljevski grad na otocima i srednjovjekovnu gradsku jezgru oko koje je nastao ovaj grad.

A mnogo je razloga i za vaš posjet zlatnom gradu Pragu, jednom od najljepših europskih gradova čija je prošlost ostavila značajan trag u njegovoj sadašnjosti koja vas očekuje...

Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr i pratite ponude!

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.