Zdravstveni turizam AZ

Ortoimplant Dental Spa

Najmodernija tehnološka stomatološka rješenja i vrhunski stručnjaci brzo će vratiti vaš prekrasan osmijeh

Ortoimplant Dental Spa

Ortoimplant Dental Spa je jedinstveni koncept stomatološke usluge opremljen hi-tech tehnološkim dostignućima pod vodstvom dr. Zdenka Trampuša, DDS, stomatološkog vizionara i doajena implanologije, koji je uspio ujediniti vrhunsku stomatološku uslugu i spa terapije koje pomažu oporavku pacijenata nakon stomatoloških zahvata, a sve to na jednom mjestu – u Ilici 283, Zagreb, Hrvatska. 

Priča o ovoj jedinstvenoj ordinaciji nikada ne bi bila ispričana da je nije osmislio i u djelo proveo tvorac koncepta Ortoimplant Dental Spa - dr. Zdenko Trampuš, DDS. Godine 1993. dr. Trampuš je otvorio svoju privatnu stomatološku ordinaciju, a 2006. godine i zdravstvenu ustanovu Ortoimplant s 5 ordinacija, zubotehničkim laboratorijem i 19 zaposlenih. 2003. godine osniva i tvrtku SMT DENT za zastupanje high-end tehnologija na području medicine i stomatologije.  
 
U Hrvatskoj je dr. Trampuš poznat po neprestanoj potrazi te predstavljanju i uvođenju najsuvremenijih stomatoloških tehnologija i metoda u stomatološku praksu.
 
Ortoimplant Dental Spa
 
Dr. Zdenko Trampuš, DDS, diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a dodatnu izobrazbu i znanje iz područja implantologije usavršio na UCLA-i (University of California Los Angeles, SAD) 2008. godine. Član je Američkog implantološkog udruženja (The Implant Prosthodontic Section of ICOI), suosnivač i stalni član Europske akademije za piezokirurgiju, član Međunarodnog kongresa oralnih implantologa te suosnivač i stalni član GFDT-a (Društva za funkcijsku dijagnostiku i terapiju). Stalni je član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata i član Hrvatskog liječničkog zbora. 
 
Usavršavajući permanentno svoje kliničke vještine završava All-on-4 implantološki koncept u Malo kliničkom centru u Lisabonu (Portugal), Master estetske rehabilitacije na ACE Institutu u Italiji te Master na Akademiji za piezokirurgiju u Italiji. Dr.med.dent. Zdenko Trampuš prvi je hrvatski stomatolog počasno primljen u najstarije svjetsko stomatološko udruženje ICD (International Collegue of Dentristry). Dr. Trampuš prvi u Hrvatsku donosi i najnapredniju metodu rješavanja bezubosti kod osoba koje u gornjoj čeljusti imaju potpuni nedostatak kosti – Zygoma-All-On-4.
 
Ortoimplant Dental Spa
 
Ovu najinovativniju operativnu tehniku Dr. Trampuš je usavršio u portugalskoj klinici Malo, vodećem svjetskom All-on-4 centru te u Bruxellesu u klasi profesora Luc Vrielincka. Pokrenuo je i vrlo usku suradnju sa Noris Medical Dental Centrom u Izraelu. Noris Medical jedan je od svjetski najnaprednijih implantoloških razvojnih centara na području tehnologije i kliničkih operativnih tehnika. Zygoma All-On-4 je metoda ugradnje jednog, dva, tri ili sva četiri implantata u zigomatičnu kost gornje čeljusti. Zahvaljujući ovom napretku, više ne postoji prepreka za fiksno ozubljivanje mostom niti kod onih bezubih osoba kod kojih je došlo do potpunog nestanka kosti gornje čeljusti.
 
Dr.med. dent. Zdenko Trampuš je apsolutni autoritet iz područja implantologije, što dokazuje kroz preko 300 implantoloških zahvata godišnje te preko 200 All-on-four kirurških koncepata u rješavanju bezubosti. 
 

Ordinacija Ortoimplant Dental Spa jedinstvena je i po tome što vas ovdje, na jednom mjestu, očekuju sve stomatološke usluge i vrhunska tehnologija. Timu vrhunskih liječnika dostupno je sve - od estetskih zahvata, kompletnih rekonstrukcija, funkcijske terapije, implantoloških i kirurških zahvata do ortodoncije te kompletne RTG dijagnostike. Pod istim krovom nalazi se i zubotehnički laboratorij. Stresom opterećeni pacijenti, zaposleni menadžeri koji vode ubrzan tempo života, sada imaju mogućnost ili pacijenti koji do nas putuju iz drugih zemalja, sada u kratkom vremenu mogu doći do savršenih zubi. Uz pomoć najmodernije tehnologije, posjet stomatologu napokon postaje ugodno i bezbolno iskustvo upotpunjeno ugodnim limfnim drenažama, imunostimulacijskim masažama lica, glave i vrata, terapijama lica kisikom te terapiju magnetnom biorezonancom.
 
Ortoimplant Dental Spa
 
Kao stomatološki vizionar, dr. Trampuš je u stalnoj potrazi za inovativnim terapijama kako bi se pacijentima osigurala kvalitetnija i bezbolnija usluga i "ono nešto više". Rukovodeći se takvom vizijom, razvio je Ortoimplant Dental Spa - jedinstven koncept stomatološke usluge koji, kroz udobnost, relaksaciju i postoperativne terapije, osigurava što brži oporavak, zacjeljivanje i povratak pacijenta svakodnevnim aktivnostima.
 
Ortoimplant Dental Spa
 
 
PROČITAJ I OVO
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.