Nekategorizirano

Opći uvjeti korištenja 4 Seasons Croatia

Opći uvjeti korištenja portala 4 Seasons Croatia www.4seasonscroatia.com

Opći uvjeti korištenja 4 Seasons Croatia

Svako korištenje portala 4 Seasons Croatia www.4seasonscroatia.com podliježe sljedećim navedenim uvjetima:

1. Portal Naturala.hr www.4seasonscroatia.com (u nastavku 4 Seasons Croatia) izdaje tvrtka Nativa media j.d.o.o. 

2. Sve sadržaje objavljene na 4 Seasons Croatia dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovom web siteu dozvoljeno je isključivo uz prethodno izričito odobrenje 4 Seasons Croatia.

3. Kopiranje je dopušteno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovom web siteu navedena

4. Svi sadržaji koji su objavljeni na portalu 4 Seasons Croatia, uključujući vijesti, autorske članke, slike, sve informacije koje objavljuju  naši suradnici i kolumnisti 4 Seasons Croatia kao i bilo koji drugi materijal koji se nalazi na 4 Seasons Croatia, služi isključivo u informativne svrhe.

5. 4 Seasons Croatia će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovom web siteu bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. 

6. Svi korisnici portala suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici te da se portal 4 Seasons Croatia ne smatra  odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja 

7. 4 Seasons Croatia zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja na stranici, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

8. 4 Seasons Croatia objavljuje informacije naših oglašivača i suradnika kao i linkove trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu te ne preuzima nikakva jamstva za točnost istih niti preuzima odgovornost za sadržaj.

9. Sve diskusije korisnika unutar portala 4 Seasons Croatia (ankete, komentari, forum, blogovi i dr.) djelo su korisnika portala, a točnost navoda koje iznose korisnici ne provjerava uredništvo portala 4 Seasons Croatia. Mišljenja izražena u forumima i anketama predstavljaju stajalište korisnika portala i ne moraju se podudarati sa stajalištem uredništva 4 Seasons Croatia.

10. Namjena informacija sadržanih na ovom portalu nije dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. Informacije koje sadrži  portal 4 Seasons Croatia nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.

13.Korištenjem ovog portala podrazumijeva se da ste suglasni da 4 Seasons Croatia neće biti odgovorna  za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu. 

14. Pregledavanjem i korištenjem sadržaja podrazumijeva se da ste prihvatili sve navedene uvjete korištenja portala.

www.4seasonscroatia.com.