Vijesti

Opatovina Music Jam - novi glazbeni projekt za kraj kolovoza

Ovo će glazbeno događanje, svakog petka i subote, u terminima od 21 do 23 sata, oživjeti Opatovinu svojim izvedbama popularnih skladbi

Opatovina Music Jam - novi glazbeni projekt za kraj kolovoza

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, Zagreb će tijekom kolovoza oživjeti još jedno glazbeno događanje - Opatovina Music Jam. Radi se o projektu koji realiziraju mladi glazbenici i polaznici Rock akademije, a koji će svakog petka i subote, u terminima od 21 do 23 sata, oživjeti Opatovinu svojim izvedbama popularnih skladbi.

U prošlih je 25 godina Rock akademija obrazovala više od 5000 polaznika, organizirala više od 500 koncerata i školskih produkcija, stotinjak predavanja gostiju te surađivala s brojnim uglednim umjetnicima i institucijama, a ove će godine, po prvi puta, njihovi polaznici nastupati na Opatovini gdje će imati prilike pokazati svoja znanja.

Podsjećamo, početkom kolovoza tradicionalno se održavaju i Plesne večeri na Zrinjevcu, koje su dio projekta Zagrebački vremeplov, a koje će ove godine trajati od 4. do 13. kolovoza 2017. Radno vrijeme je od 11 do 23 sata, a glazbeni program uživo počinje svaku večer u 20 sati. Plesne večeri na Zrinjevcu osmišljene su po uzoru na nekoć popularne plesnjake koji su bili jedan od simbola bogatog društvenog života u središtu Zagreba. Uz večernje plesnjake, posjetitelji će se na Zrinjevcu moći osvježiti zanimljivom ponudom pića i slatkih delicija. Cjelokupni program dostupan je ovdje.

U slučaju lošeg vremena, svi koncerti se otkazuju.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.